İsmetpaşa mı, Hamidiye mi?

Köyler Ligi’nin en büyüğü Pazar günü belli olacak:
Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği ve Süt Birliği sponsorluğunda gerçekleşen, “Kaymakamlık Köyler Ligi Futbol Turnuvası”nda şampiyon bu hafta belli oluyor.
            M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda Pazar günü saat 13.00’te oynanacak İsmetpaşa-Hamidiye finaliyle Köyler Ligi’nin en büyüğü belli olacak.
            Günün diğer karşılaşmasında ise Beylik ile Ortasarıbey saat 11.00’de üçüncülük için mücadele edecek.
            İlçede büyük ses getiren organizasyon öncesi Köyler Ligi Sponsoru Süt Birliği’nin Başkanı Mehmet Erdem, tüm takımlara katılımlarından ve mücadelelerinden dolayı teşekkür etti. Organizasyonun centilmence geçmesi dileklerinde bulunan Erdem, şampiyon takımın Uludağ’da İl Tarım Müdürlüğü Tesisleri’nde 3 gün 3 gece tatil kazanacağını duyurdu.
            Pazar günü yapılacak üçüncülük ve final maçı ile ödül töreninde Süt Üreticileri Merkez Birliği, Mustafakemalpaşa Süt Üreticileri Birliği, Karacabey Ziraat Odası, Bandırma Zengin Süt ile Matlı Yem A.Ş.’nin de dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler takdim edileceği belirtildi.
            Gençlik Spor Müdürü Şaban Bayraktar ise, maçlarda zaman zaman tansiyonun yükselmesinin turnuvaya ayrı bir heyecan kattığını vurguladı. Köyler Ligi’nin amacına ulaştığını kaydeden Bayraktar, gençlere spor yaptırma düşüncesinin gerçekleştiğine dikkat çekti.
            Köyler Ligi’ni adına yakışır biçimde sonlandırmak istediklerini belirten Bayraktar, Pazar günü tüm ilçe halkını ve köylerdeki vatandaşları organizasyona beklediklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.