İsmail Yozgat’a tam destek!

HAS Parti İlçe Teşkilatı kongresini gerçekleştirdi:

Karacabey Halkın Sesi Partisi’nde mevcut İlçe Başkanı İsmail Yozgat güven tazeledi. Kongrede 106 delegeden oy kullanan 34’ünün desteğini alan tek aday İsmail Yozgat, yenilenen yönetimle yeniden İlçe Başkanı oldu.

Parti Binası’nda yapılan kongreye HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Dr. Kazım Arslan, GİK Üyesi Hilmi Tanış, İl Başkanı Ali Mollasalih, il yönetim kurulu üyeleri, Mustafakemalpaşa ve Yıldırım ilçe yöneticileri ile Karacabeyli üyeler ve misafirler katıldı.

Yolumuzda ilerliyoruz!

Kasım 2010 ‘da başladıkları yolculukta 14 ayını geride bıraktıklarını dile getiren HAS Parti İlçe Başkanı İsmail Yozgat, “Her yaştan ve her meslek grubundan oluşan ilçe yönetimi ile sizlere elimizden geldiğince gücümüz hizmet etmeye çalıştık.

3 hafta gibi bir sürede ilçe başkanlığını kurduk ve ilçe binasını faaliyete geçirdik.  Seçimlerde tüm köy ve mahalleleri ziyaret ettik. Siyaset yapmanın böyle zor şartları olduğu zamanda asla ümitsizliğe düşmedik. Mecliste grubu olmak ya da olmamak bizim için çalışma etkeni değildir.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada projelerde teklifimiz, yanlışlarda tenkitimiz ve her yapılan doğru faaliyete teşekkürümüzle insanlara daha iyi hizmet yapılmasına katkı sağlayacağız. İlçe kongresini partimize ve ilçe halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yeni bir medeniyet kuracağız!

Siyasetin şimdi başladığını dile getiren İl Başkanı Ali Mollasalih, 1 yaşındaki partilerinin kısa zamanda çok yol kat ettiğini söyledi.

Yeni bir medeniyet kurmayı amaçladıklarını belirten Mollasalih, “Zor bir yola çıktık. Bu yol uzun ve meşakkatli bir yoldur. Hemen iktidar olacağız demiyoruz, ancak yeni bir dönemin başladığını belirtmek isterim. Küresel emperyalizmin bölgeye çöreklendiği, yeniden şekillendirmeye çalıştığı bir dönemde yeni bir medeniyetten bahsetmenin ne anlama geldiğini, ne gibi sonuçlar doğuracağını hepimiz bilmekteyiz. Yılların getirdiği örselenmişlikle artık bu milleti taşımayan eski Türkiye’nin karşısına yeni bir Türkiye projesi koyuyoruz.

Genel Başkanımızın dediği gibi; ‘Siyaseti yeniden dizayn edeceğiz.’ Kriterimiz, erdemli siyasettir. Bulunduğumuz bölgeye, insana yönelik marka projelerimiz olacak. İlk sözümüz, son sözümüzdür” dedi.

Karacabey’de yıllardan bu yana değişen hiçbir şeyin olmadığını dile geitren İl Başkanı Mollasalih, “Tek gördüğüm, köprüyü ışıklandırmışlar. 20 yıl önce Karacabey nasılsa, şimdi de aynı. 2014’ten sonra insanlarımız değişim görecek” diye konuştu.

Ahlaksızlık diz boyu!

GİK Üyesi Hilmi Tanış, 11 yıldır yorgun bir iktidarın olduğunu ve AKP rüyasının artık Anavatan Partisi gibi kısa bir sürede biteceğini savundu.

HAS kadroların gümbür gümbür geldiğini belirten Tanış, “Bu yalancı aydınlıklar artık bitecek. Ufukta gerçek aydınlıklar var. Amblemimizdeki medeniyet güneşi ile herkesi aydınlatacağız. Bu hükümet sayesinde Türkiye’de ahlaksızlık arttı. TV’lerdeki dizilere bir bakın. RTÜK kesinlikle görevini yapmıyor. Yabancı toplumlardaki gibi artık Türk dizilerinde de gelen komşusuna içki ikramı taklit ediliyor. Sözde sigarayı yasakladılar ancak, TV’lerdeki rezaletler arttı.

Büyük Ortadoğu Projesi adı altında 22 İslam ülkesinin sınırları değişmeye başladı. Yani artık düğmeye bastılar. Türkiye’de çok ince bir film oynanıyor. Sözde İsraille Türkiye kavgalıymış imajı gösteriliyor. Ancak İsrail ve Amerika’ya hizmet ediliyor. İnsanlarımız bunun farkında olmalıdır. AKP mutlaka ihraç edilmelidir” dedi.

Kavga siyasetine son vereceğiz!

En genç siyasi partinin HAS Parti olduğuna dikkat çeken HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Dr. Kazım Arslan, emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti. Türkiye’nin HAS Partiye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Arslan, “Ne dediysek çıkıyor. Ülkenin geldiği nokta içler acısıdır. Halkın sesi iktidar olmalıdır. Gerilim ve kavga siyaseti yaparak, bundan nemalanıyorlar. Ülkenin biriken sorunlarını bir kenara bıraktılar ve sürekli kavga siyaseti yapıyorlar. Meclis’te kavgasız bir gün yok. TV’lerde kavgasız bir siyaset programı yok. İşte HAS Parti olarak Türkiye’ye yeni bir siyasi anlayış getireceğiz. Herkesi kucaklayan ve ayrımcılık yapmayan yeni bir kimlikle halkımızın karşısındayız. Dış politikadan, ekonomiye, terörden sosyal yaşama kadar ülke perişan durumda. Bu ülkenin en önemli meselsi maneviyattır. Manevi değerleri yok olan milletler, hiçbir zaman mutlu olamaz. İşte biz, manevi değerlerimizi yeniden yeşerteceğiz ve yüksek idealar doğrultusunda siyaset yapacağız” diyerek sözlerini bitirdi.

Arslan’ın ardından okunan faaliyet, gelir ve gider raporları oy birliğiyle kabul edildi ve eski yönetim aklandı.

Kongrede son olarak seçime gidildi. Kayıtlı 106 delegeden 34’ünün oy kullandığı seçim sonunda yeniden göreve layık görülen İlçe Başkanı İsmail Yozgat, destek verenlere teşekkür etti.

İsmail Yozgat başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;

1-      Mustafa ŞAHİN                                                 12-  Erol ÇELE

2-      Ferhat MEMİŞ                                                  13- Zekeriya ŞAHİN

3-      Tahsin YILMAZ                                                 14- Kamil VURAL

4-      Salih BÖCEK                                                                 15- Abdullah KAÇMAZ

5-      Ünal KUVAN                                                                 16- Samet EKER

6-      Serkan İNAN                                                                17- Turgut YOZGAT

7-      H. Cenkut ÖZKAN                                                          18- Doğan ÇAKICI

8-      Hacı KIRMA                                                                  19- Murat ŞİMŞEK

9-      Ahmet ALBAY                                                   20- Aydın GÜNDÜZ

10-   Hasan GÖKTAŞ                                                 21- Şaban SAVIRAN

11-   Özden ATIŞ                                                                 22- Nevzat UZ

23- Ramazan ASLAN

İL DELEGELERİ

 

1-      İsmail YOZGAT                                                 11- Hasan GÖKTAŞ

2-      Doğan ÇAKICI                                                   12- Şaban SAVIRAN

3-      Ahmet ALBAY                                                   13- Zekeriya ŞAHİN

4-      Ünal KUVAN                                                                 14- Ramazan ASLAN

5-      Serkan İNAN                                                                15- Tahsin YILMAZ

6-      Mustafa ŞAHİN                                                 16- Samet EKER

7-      Salih BÖCEK                                                                 17- Özden ATIŞ

8-      Turgut YOZGAT                                                18- Murat ŞİMŞEK

9-      Hacı KIRMA                                                                  19- Aydın GÜNDÜZ

10-   H.Cenkut ÖZKAN                                                           20- Ferhat MEMİŞ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.