İşletme kayıt belgelerinde son tarih 31 Aralık

Karacabey Gıda, Tarım, Hayvancılık Müdürlüğü, gıda ve yem işletmelerine uyarıda bululdu.

İşletme kayıt belgesi için son başvurunun 31 Aralık 2013 olduğu duyurulan açıklamada, “Gıda ve yem işletmelerinin, 5966 sayılı kanun ve buna bağlı yayınlanan  kayıt ve onay işlemlerine dair yönetmelik gereğince, ilçemizde faaliyette bulunan tüm gıda ve yem işletmelerinin  (Gıda üretim, gıda satış, gıda toplu tüketim, gıda depolarının ve yem işletmelerinin v.s. ) 31 Aralık 2013 tarihi, mesai bitimine kadar işletme kayıt veya  onay belgelerini il ve ilçe müdürlüklerinden almaları gerekmektedir.

Gıda satış, gıda toplu tüketim ve gıda depolarının işletme kayıt belgeleri ilçe müdürlüğümüzce (http://www.karacabeytarim.gov.tr ),  gıda üretim ve onay kapsamındaki işyerlerinin belgeleri ise il müdürlüğümüzce (http://www.bursatarim.gov.tr ) verilmektedir.

            31 Aralık 2013 tarihinden sonra Bakanlığımıza kayıt yaptırmak zorundaki gıda işletmecilerine idari yaptırım uygulanacağından, arzu edilmeyen durumlarla karşılaşmamaları için süresi içerisinde yetkili müdürlüklerimize başvurmaları gerekmektedir” denildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.