İşimiz zor ancak birlikte başaracağız!

MHP’nin yeni İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, çok çalışacaklarının sözünü verdi:
Yoğun katılım yaşandığı kongreye MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu’nun yanı sıra, Bursa Ülkü Ocakları Başkanı M. Fatih Günışık, il ve ilçe yöneticileri, Kadın Kolları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
    3 yıldır başarıyla sürdürdüğü MHP İlçe Başkanlığı görevini Fevzi Kahraman’a devreden Ayhan Tayfur, yeni yönetime başarı diledi.
    Görev süresince partisine en iyi hizmeti vermeye çalıştığını belirten Tayfur, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.
    Tayfur’un konuşmasından sonra Divan Kurulu belirlendi. Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu başkanlığındaki divan Ramazan Karakoç, Erol Sönmez ve Ali Gelişmek’ten oluştu.
    MHP eski İlçe Başkanı Ayhan Tayfur ile Yönetim Kurulu Üyesi Osman Çalışkan’ın okuduğu faaliyet ve mali raporlar oy birliğiyle kabul edildi.
    İşinin zor olduğunu ancak birlik ve beraberlik içinde tüm güçlükleri yeneceklerini belirten MHP’nin yeni İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, halka hizmet adına gece gündüz çalışacaklarının sözünü verdi.
    İlçe Başkanlığı için eşinden helallik alan Kahraman, “Bu geminin kaptanlığına soyundum. Ancak gemiyi birlikte hareket ettirmek istiyorum. ‘Ben’ olursam işim zor. ‘Biz’ olursak her türlü zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.
    MHP’ye oy verenlerin yüzde 75’ini erkeklerin oluşturduğuna dikkat çeken Kahraman, “Kadınlarımıza sesleniyorum. Erkeklerden daha çok çalışmalısınız. Çok koşmalısınız. Kadın oylarımızı arttırabilirsek, iktidar olma yolunda büyük mesafe alırız” diye konuştu.
    Türkiye’nin kötü yönetildiğini belirten Kahraman, “Çiftçinin içler acısı durumu net bir şekilde ortadayken, Tarım Bakanı ayrı telden çalıyor. Geçtiğimiz hafta Karacabey’e gelen Tarım Bakanı, çiftçinin durumunu anlatacağına, Karacabey sokaklarındaki anılarını anlatıyor. Görmeyen gözlere göz olmak için bu kutsal göreve soyunduk.
    Bu güne kadar MHP’de görev alan tüm partililerime teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.
    MHP’nin yeni ilçe yönetimini kutlayan MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, eski yönetime de hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
    Türkiye’nin her geçen gün kötüye gittiğine dikkat çeken Büyükataman, AKP iktidarının 9 yılda sorunları çözemediğini kaydetti.
    Büyükataman, “AKP, 3 yıldır iktidarda. Ancak Türkiye’de her şey daha da kötüye gidiyor. Ekonomiden dış politikaya, iç siyasetten gelir dağılımındaki adaletsizliğe kadar ülke perişan durumda. Cari açık bu ülkenin en önemli sıkıntısıdır. 80 milyar doları bulan cari açık ve 100 milyarı geçen dış borç, Türkiye’yi adım adım felakete sürüklemektedir. Türkiye’de yandaşlar dışında mutlu olan yoktur. İşçisinden emeklisine, köylüsünden memuruna kadar vatandaş kan ağlamaktadır.
    Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı vardır. İktidara yürümemiz için çok çalışmak zorundayız. Ancak her şeyden önce birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Ülkemizin aydınlığa kavuşması için tek yol MHP’dir” şeklinde sözlerini noktaladı.
    Siyasi konuşmaların ardından seçime geçildi. 381 delegeden oy kullanan 58’inin tam desteğini alan Fevzi Kahraman, MHP’nin yeni İlçe Başkanı oldu.
    Kendisine destek veren tüm partililerine teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, en iyi hizmeti sunmak için var gücüyle çalışacaklarının altını çizdi.
    Fevzi Kahraman başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Murathan Özçelik, Sadi Kutku, Fatih Erdem, Hasan İnce, Ekrem Satı, Elvan Oduncu, Nuray Taşdan, Tamer Çalı, Osman Çalışkan, Selami Yaman, Rahmi Asnaşa, Münin Koçan, Adnan Özcan, Erdem Çolak, Ümit Oruç, Mustafa Tekin, Yasin Önder ve İsmail Özer.
    İl Delegeleri ise şu isimlerden oluştu; Ayhan Tayfur, İsmail Tezcan, Ahmet Kudu, Mehmet Mahken, A. Kerim Şuva, Ahmet Ali Çelik, Hulusi Çakır, Ertuğrul Zengin, Halit Bakkal, Engin Aydın, Vedat Mert, Bülent Şen, Hilmi Kaya, Hüsnü Doğruoğlu, İbrahim Akbay, Fevzi Kahraman, Murathan Özçelik, İrfan İrik, Lokman Yıldırım, Gülizar Kaya ve Mahmut Boşnak.
    
    
   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.