İşcan’dan Tapu Müdürlüğü’ne ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

Karacabey AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Tapu Müdürü Gültekin Narinli’ye ziyarette bulundu.
Yeni yerine taşınan Tapu Müdürlüğü’nün ilçeye hayırlı olmasını dileyen Başkan İşcan, Narinli ve ekibine başarılar diledi. Tapu Müdürlüğünün modern şartlarda Karacabeyli vatandaşlara en iyi hizmeti verdiğine dikkat çeken İşcan, “Tapu kadastro birimi vatandaşlar ve belediyeler için vazgeçilmezdir. Tapu Müdürlüğümüz Hükümet Konağı’ndaki yerinde bir çok sıkıntı yaşamaktaydı. Şimdi ise yeni yerinde daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Daha önce 600 metrekare çalışma alanı olan Tapu Müdürlüğü, yeni yerinde 1200 metrekarede hizmet sunmaya başlamasıyla çok yönlü kazanım elde etti. Öncelikle çalışma ortamı çok rahatladı, hizmet akışı hız kazandı ve verim beklentilerin üzerinde arttı. Tapu Müdürlüğü, çalışma ortamının rahatlamasından sonra kurumda işi olan vatandaşların sıra beklerken yaşadıkları sıkıntıları da sonlandırdı. Yeni yerinde teknolojik açıdan Türkiye’nin en ileri tapu müdürlüğü haline geldi. Tapu Müdürlüğümüz yeni binada Karacabeyli vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet vermek üzere çalışmalarına devam etmektedir. Hayırlı olsun.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Narinli’de, “Ülkemizin en önemli ve en güvenilir kurumları arasında yer alan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüz, devlet-vatandaş ilişkilerinin en yoğun yaşandığı kamu kuruluşlarından bir tanesidir. Kurumumuz vatandaşlarımızın yanı sıra birçok kurum ve kuruluşumuz ile tüzel kişilere hizmet sunmaktadır. Yeni yerimizde teknolojinin en son olanaklarıyla hizmet vermeye başlayan Tapu Müdürlüğümüz, vatandaşın hizmet alma isteğini de çok kolaylaştırmış oldu. Hükümet Konağı’ndaki 600 m2 alanlı yerimizde her yönden sıkıntı yaşıyorduk. Yeni yerimizde tüm sorunlarımız çözüldü. Yeni yerimiz alan bakımından 40 personel çalıştırma kapasitelidir. Verim arttı. Ayda 2 bin işlem yapılıyor. Bursa ve Türkiye çapında en fazla işlem yapan kurumlardan biriyiz. Çalışma ortamının genişlemesiyle birlikte performansımız ikiye katlanmıştır. Bekleme alanlarının genişlemesi vatandaşlarımıza da kolaylık sağlamıştır.
Teknolojinin tüm imkânlarının kullanıldığı yeni yerimizde, sıkıntılarımızın tümü çözümlenmiştir. Müdürlüğümüzden hizmet alan vatandaşlarımızın taleplerini huzurlu ve ferah bir ortamda karşılanabilmesi ve çalışanların daha sağlıklı bir mekanda görev yapabilmeleri açısından bu yeni hizmet binasının Karacabey halkına verimli hizmetler sunacağı kanaatindeyiz.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.