“İnternet ve medya” konferansına davet

Karacabey Kent Konseyi, “Bilinçli internet ve medya kullanımı” konulu konferans düzenleyecek. Yarın saat 14.00’de Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konferansta, internet ve medyada yer alabilecek olumsuz içeriklerden özellikle gençlerin korunma yöntemleri uzmanlar tarafından anlatılacak.
Aile kavramanın korunması ve pekiştirilmesi için “Hazinemiz ailemiz bilinçlendirme projesi” kapsamında bir dizi etkinlikler hazırladıklarını belirten Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır, “Bizi diğer toplumlardan farklı kılan, bir arada tutan en büyük değerimiz aile kavramıdır. Son yıllardaki teknolojik gelişmelerle birlikte, internet ve medyada yer alan, pornografi, suça teşvik ve benzeri her türlü olumsuz içerik, ailemizdeki en büyüğümüzden en küçüğümüze kadar, cep telefonları ile evimize kadar girmeye başladı. Aslında bu olumsuz içerikler ailemize yapılan bir çeşit saldırı haline geldi. Bu nedenle Kent Konseyi olarak ‘Hazinemiz ailemiz’ başlığı adı altında bir dizi etkinlikler düzenledik. Etkinliklerimize yarın saat 14.00’de Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz, ‘Bilinçli internet ve medya kullanımı’ konulu konferansla başlıyoruz” dedi.
“Hazinemiz ailemiz projesi”ni Kaymakamlık, Belediye, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülük başta olmak üzere tüm sivil toplum örgütleri ile ortaklaşa düzenlediklerini dile getiren Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır, “İlçemizdeki özel kurum ve kuruluşlarının da sponsor olarak bu projede yer almaları da oldukça memnuniyet verici. Tüm halkımızı, yarınki konferansımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.