“İnkar+İftira+Yalan=AKP”

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, AKP İlçe Başkanı Murat Erol’un, eleştirilerine yanıt verdi. Tanrıverdi, Murat Erol’un CHP yöneticilerini ”Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmakla” değerlendirme yapmasına “Talihsiz bir açıklama” dedi.
CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, AKP İlçe Başkanı Murat Erol’a verdiği yanıtta şu görüşlere yer verdi: “AKP Başkanı olayları çarpıtmıştır. Olayın özeti; ”Gölecik’te yapımı devam eden kanalizasyon sisteminin son bacasının Gölecik Deresi’ne deşarj ediliyor olması”nı gündeme getirmemizdir.
Gerçek maalesef, Gölecik Köyü’nde kanalizasyon dereye akıtılmaktadır. Kanalizasyon şebekesinin henüz tamamlanmamış olduğunu belirterek, bahsi geçen yerde evlerin %25’inin kanalizasyon sistemine bağlandığı” belirtilmiştir. Keşke sisteme bağlamak için şebekenin tamamen bitmesi beklenseydi. Fosseptik çukuru da yapıldıktan sonra bu sistem devreye sokulsaydı. Ancak ne uğruna olduğu bilinmez bir şekilde sistem tamamlanmadan devreye sokulmuştur. Yarım yamalak iş yapılarak Gölecik deresine kanalizasyon deşarj etmek, AKP’nin çevre anlayışı ile birebir uyuşmaktadır. Çünkü temiz ve sağlıklı çevre bu partinin duyarlı olduğu bir konu değildir.
Ayrıca Sayın İlçe Başkanı Murat Erol’a tavsiyem, yapılan işi müteahhit firmaya bir daha gözden geçirtmeleridir. Çünkü Gölecik Köyünde yapılan kanalizasyon ağına ne hikmetse yer altı suları ve günlük güneşlik havalarda köy içine yapılmış olan rögarlardan yağmur suyu karışmaktadır!
AKP gerçeklerle değil, algılarla iş yapmaktadır. Bitmemiş sistemi faaliyete sokup, ucunu dere yatağına bağlamak, sonra da bu konuda CHP’yi suçlu göstermeye çalışmak, inkarcılık, yalan ve iftira üzerine yürütülen siyaset anlayışının somut bir göstergesidir. Bunlar, iflas eden AKP’nin yaptığı politikaların başında gelmektedir”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.