İMKB, rüzgar gibi geçti

Karacabey'de Karayolları ve Trafik Haftası dolayısıyla geleneksel olarak düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren İ.M.K.B. Kız Teknik ve Meslek Lisesi sporcuları ödüllendirildi.
    Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törende, Karayolları ve Trafik Haftası dolayısıyla düzenlenen spor müsabakalarında başarılı olan sporculara madalya ve ödülleri verildi. Dereceye giren öğrenciler madalyalarını İlçe Emniyet Müdürü Altan Özer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin'in elinden aldı.
    Müsabakaların en ödemli dalı olan 3000 metre Genç kızlar koşusunun bütün derecelerinin sahibi her yıl olduğu gibi bu yıl da İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi oldu. Birincilik kürsüsünde Yaren Şahin, ikincilikte Gizem Uzel, üçüncülük kürsüsünde ise Seren Yazagan yer aldı. Dördüncü Anadolu İmam-Hatip Lisesi olurken beşinciliği de yine İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi kimseye bırakmadı.
    Okul Müdürü Vedat Kırbaş, eğitim ve öğretimin iki ayağı olduğunu bunlardan ilkinin eğitim diğerinin ise öğretim olduğunu dile getirdi.
    Kırbaş, "Trafik Haftası dolayısıyla öğrencilerimizde hem trafik eğitimi ve bilinci kazandırmayı hem de gençlerimizi spora teşvik etmeyi amaçlamış bulunmaktayız. Neden geleceğin Nevin Yanıt'ı, Aslı Çakır'ı bizim kızlarımızdan birisi olmasın.
    Okul müdürü olarak dereceye giren kızlarımızdan çok ümitliyim. Umut ediyorum, gelecekte iyi bir sporcu olacaklar. Kızlarımızın iyi bir sporcu olarak yetişmesinde büyük emekleri olan başta Beden Eğitimi Öğretmenlerim Mustafa Sarı'ya, Volkan Bayram'a ve tüm öğretmenlerime çok teşekkür ederim. Son olarak bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Milli Eğitim Müdürüm olmak üzere, İlçe Emniyet Müdürümüze ve tüm emniyet personeline çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.