İMKB İzci Ünitesi’nden ilaç kampanyası

Okul Müdürü Vedat Kırbaş, izci ünitesinin 2011- 2012 Eğitim- Öğretim yılında büyük bir umut ve heyecanla 16 izci ile kurulduğunu belirtti.

Karacabey’de Lise izciliği adına bir ilki gerçekleştirdiklerini dile getiren Kırbaş, “Kurulduğu günde bu yana sürekli bir aktivite içersinde olan izci ünitesi; önce Van şehrimizde yaşanan deprem nedeniyle oradaki kardeşlerimizin sıkıntılarını yüreklerinde hissederek, acılarını paylaşmak adına nakdi yardım kampanyası düzenlemiştir. Yorulmak bilmeyen izci ünitemiz, liderleri Yaşar Makarç önderliğinde evlerimizde kullanılmayan ve tarihi geçmemiş ilaçları israf olmaması, milli sermayeye yeniden kazandırılması amacıyla 21 Kasım 2011 ile 07 Aralık 2012 tarihleri arasında ilaç toplama kampanyası düzenledi. İzcilerimiz bu şekilde sosyal sorumluluk sahibi fertler olduklarını bir kez daha bizlere gösterdi” dedi.

İMKB İzcilik Ünitesi Lideri Yaşar Makarç ise, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam edeceklerini belirterek, Yüce Önderleri Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’ sözünün sadık takipçileri olduklarını söyledi. Makarç, bu necip milletin gençlerinin kalplerinde ve beyinlerinde vatana hizmet aşkının sönmeden yaşadığını ifade ederek, “Çünkü onlara göre izci olmak, vatan ve millet sevgisiyle dolu küçük kalplerin dünyayı değiştirecek güce sahip olmaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.