İl’den ilçeye ziyaret

AKP İl Başkanı Sedat Yalçın, yenilenen ilçe yönetimine “Hayırlı olsun” dedi:

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, 19 Kasım 2011 günü yapılan Karacabey İlçe Kongresi’nde başkanlığa seçilen Mustafa Çelik ve yönetim kuruluna “Hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu tam kadro olarak, Ticaret Borsa Lokantası’nda İl Başkanı Sedat Yalçın ve yönetimini akşam yemeğinde ağırladı.

Yemeğe İl Başkanı Sedat Yalçın’ın yanı sıra Başkanvekili Cemalettin Torun, Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Tanıtım Medya Başkanı Abdullah Duman, Yerel Yönetimler Başkanı Ali Yılmaz, Halkla İlişkiler Başkanı Zekeriya Ayışık, Mali ve İdari İşler Başkanı Ali Rıza Özman, ile İlçe Koordinatörleri Akif Odabaş ve M.Emin Yalçın katıldı.

Yemeğin ardından söz alan İlçe Başkanı Mustafa Çelik, İl Başkanı Sedat Yalçın’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Çelik, yeni ilçe yönetiminin Karacabey’de kabul gören ve Karacabey’e bir şeyler kazandırmak için elinden gelen tüm çabayı sarfedecek bir yapıda olduğunu söyledi. Bölge Milletvekili ve Karacabey’in evladı Önder Matlı ile uyum içerisinde sorunları bir bir çözmeye başladıklarını kaydeden Çelik, “Görevimiz süresince Karacabey için gerekli olan ihtiyaçları öncelik sırasıyla çözeceğiz. Hizmet için el ele vereceğiz” dedi.

İl Başkanı Sedat Yalçın da, Karacabey ile kongre sürecine başladıklarını ve artık sona yaklaştıklarını dile getirdi. Bu süreçte kongrelerini yapan ilçelere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduklarını belirten Yalçın, Karacabey’deki yeni seçilen yönetimin kaliteli ve uyum içerisinde çalışacağına yürekten inandığını ifade etti. Yalçın, Başkan Çelik ve ekibinin eski yıllarda yaşanan sıkıntılı günleri unutturacağını kaydetti.

Yaklaşık iki buçuk saat süren toplantının ardından İl Yönetimi ilçeden ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.