“İktidara yürüyüşümüz engellenemeyecek!”

Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi, son günlerde Karacabey basınında ve sosyal medyada yer alan anketler ile belediye başkan adayları konusunda CHP’nin yıpratılmaya çalıştığını söyledi.
Çiftçi yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İlçe kongremizi gerçekleştirip göreve geleli daha 1 ay olmamışken, Belediye Başkan Adayımızı belirlediğimiz haberleri asla gerçeği yansıtmamaktadır. Şuanda zamanımız sadece hayırlı olsun ziyaretleri ile geçmektedir. Gelen misafirlerimizi ağırlıyor ve görüşlerini dinliyoruz. 7 Ocak’ta CHP Bursa İl Kongremiz gerçekleşecek. Sonrasında ise, Karacabey’de Genişletilmiş Örgüt Toplantısı yaparak partililerimizin görüşlerini ve isteklerini dinleyerek değerlendirmelerde bulunacağız.
Eğer erkene alınmazsa, yerel seçimlere 16 ay kadar bir süre var. Belediye Başkan Adayımızın kim olacağını ben belirlemeyeceğim. İlçe kongresinde verdiğim bir söz vardı. Kapalı kapılar ardında aday belirlemeyeceğiz, şeffaf olacağız, ortak akılla ve katılımcı bir anlayışla hareket edeceğiz. Asla kişisel bir ajandam olmayacak. Karacabey Belediyesi’ni kazanacak aday ve kadro ile yola çıkacağız. Cumhuriyet Halk Partisi, Karacabey’de bugüne kadar belediye başkanlığını kazanamadı. Bu üzücü tabloyu değiştireceğiz. Kaybedecek zamanımız yok. Sıfır hata ile bu süreci yürüteceğiz.
Belediye Başkan Adayımızı belirlerken, parti tabanımızın ve vatandaşlarımızın kimi istediğine bakacağız. Benim kimi istediğim önemli değil. Parti tabanımızın benimseyeceği ve Karacabey halkının destekleyeceği bir kişiyi aday yapmamız önemli. Yayınlanan anketlerde ismi geçen kişiler, Karacabey için çok değerli isimler. Sayın Ergün Koç ile tek temasımız, partimize hayırlı olsun ziyaretine geldiğinde olmuştur. Bunun dışında hiçbir görüşmemiz olmamıştır. Şu gerçeği artık görmemiz gerekiyor, Karacabey halkının %70’e yakın bir bölümü mevcut Belediye Başkanı Ali Özkan ve yönetiminden memnun değil. Bizim görevimiz ise bu kitleyi harekete geçirmektir.
Göreve başlayalı daha 1 ay olmadan, CHP’yi yıpratmaya çalışanların olduğu gayet açıktır. Biz göreve geldikten sonra, bakıyorum da bazılarının derdi CHP oldu. CHP ile yatıp CHP ile kalkıyorlar.
Anlaşılan o ki, Karacabey Belediyesi’ni kazanmaya en yakın parti CHP. Bunu ben değil, bizi yıpratmaya çalışanlar söylüyor. Karalama kampanyaları ve algı operasyonlarına teslim olmayacağız. Uykuları kaçanlar acele etmesin, yerel seçimlere daha 16 ay var. Daha çok uykularınız kaçacak. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını Karacabey ile buluşturacağız. Bu konuda çok kararlıyız. Bu yol zorlu bir yoldur. Elbette tökezleyeceğimiz anlar olacak ama asla düşmeyeceğiz. Hep ayakta kalacağız ve dimdik duracağız. Meyve veren ağaç taşlanırmış. Biz işimize bakacağız. Vatandaşlarımız şunu çok iyi bilmeli ki, işimiz de Karacabey, gücümüz de Karacabey. Açıklamamın sonunda, hayırlı olsun ziyaretimize gelen tüm sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımıza şükran borçluyuz, teşekkür ediyoruz. Bizden beklentilerin farkındayız ve çok çalışarak bu beklentileri boşa çıkarmayacağız. Yeni yıl, Karacabey için bambaşka olacak”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.