İki okulumuz gurur kaynağımız oldu.

İki okulumuz gurur kaynağımız oldu.
Taşlık ve Atatürk sınıf atladı
Karacabey Taşlık İlköğretim Okulu ile Atatürk İlköğretim Okulu Bursa’da 3 yıl önce başlatılan “Temiz Okul Sağlıklı Okul” projesi kapsamında valilikçe “Beyaz Bayrak”la ödüllendirilerek gurur kaynağımız oldu.
2006-2007 eğitim öğretim yılı içinde İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler tarafından temizlik ve hijyen açısından titizlikle incelenen Atatürk İlköğretim Okulu ve Taşlık İlköğretim Okulu gerekli istenilen koşulları yerine getirerek “Beyaz Bayrak” ödülünü almaya hak kazandılar.
Bursa Sağlık Müdürlüğü’nde önceki gün yapılan törenle Taşlık İlköğretim ile Atatürk İlköğretim’e bayrak ve levhaları Vali Yardımcısı Hasan Ersan, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Hakkı Çelik ile İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Ali Türken tarafından verildi.
Bursa genelinde 148 okul ön incelemeden geçerek “Beyaz Bayrak” ödülünü almak için yarıştı. Bursa’da 46 okula verilen beyaz bayrağı ilçemize getiren Atatürk ile Taşlık sağlıklı öğrenci yetiştiren okullara örnek gösterildi.
Atatürk ve Taşlık İlköğretim Okulu yöneticileri, sağlıklı nesiller yetiştirmek için atılmış büyük bir adım olan “Beyaz Bayrak” ödülünün aynı zamanda okuldaki eğitim kalitesini de arttırdığını belirterek, “‘Beyaz Bayrak’ standartların üzerine çıktığımızı gösteriyor. Bu başarı bir ekip çalışmasının ürünüdür. Öğrencisinden, öğretmenine, hizmetlisinden, idarecisine kadar bir aile çalışması sergilendi. 148 okulun içinden sıyrılarak bu ödülü aldık. Okulun bahçesinden, sınıflarına varıncaya kadar temizlik ve hijyen konusunda denetlendik. Velilerimizin desteğiyle de belli kriterleri yerine getirerek seçkin okullara verilen bu bayrağı 2 yıl boyunca gururla okulumuzda dalgalandıracağız” dediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.