İHH’den MHP’ye anlamlı ziyaret

İHH Karacabey Temsilciliği, ilçedeki siyasi parti teşkilatlarına ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda 19 Aralık 2016 Pazartesi akşamı MHP İlçe Teşkilatı’nın konuğu olan İHH heyeti, çalışmaları hakkında bilgi verdi ve yardımlar konusunda destek istedi.
İHH Karacabey Temsilciliği Başkanı Hüseyin Kahraman, her zaman mazlumların yanında olduklarını ve onlara bir nebze olsun yardım eli uzatabilmek adına Karacabey’de de farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını anlattı. Kahraman ayrıca, yardımlar ve tır uğurlama törenlerinde her zaman kendilerine destek veren MHP İlçe yönetimine de teşekkür etti.
MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol da, İHH Karacabey Temsilciliği’nin çalışmalarını takdirle izlediklerini ve bu işleri birilerinin mutlaka yapması gerektiğini söyledi. İHH’nın yardım faaliyetlerini de hakkıyla yaptığını belirten Erol, MHP olarak ellerinden gelen desteği bundan sonra da vermeye hazır olduklarını kaydetti.
Türkiye’nin zor günler geçirdiğini, bu kapsamda particiliği bir kenara bırakarak ülkenin birliği ve bütünlüğünü düşünmek zorunda olduklarını vurgulayan Erol, “Söz konusu vatan olunca gerisi teferruatta kalır. Elimizin beş parmağı bir değil. Farklı etnik ve görüşler olabilir. Tek bir parmağımızı masaya vurursak, parmağımız acır ve kırılabilir. Ancak bir olursak, tek yumruk olursak masaya vurduğumuzda büyük ses getiririz. İşte böyle günlerde İHH’nın ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduk. Teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğe bu dönemde daha fazla ihtiyacımız var.” diye konuştu.
Ziyaret sonunda ise İHH İlçe Başkanı Hüseyin Kahraman, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol’a Osmanlı Devlet armasını simgeleyen tablo hediye etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.