İHH’den kurum ziyaretleri

Hüseyin Kahraman başkanlığındaki İHH İnsani Yardım Vakfı Karacabey Temsilciliği, Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ve Karacabey İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya’yı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İHH Karacabey Temsilcisi Hüseyin Kahraman, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İHH Karacabey Temsilciliği olarak ilçemizin yeni Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’nu makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. Kendisine çalışmalarımız hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Özellikle pandemi başladığından bugüne Karacabey’de yapmış olduğumuz faaliyetler ve Vefa Çalışma Grubu ile alakalı bilgiler sunduk. Bu hususta ilçemizde kurulan bir birim olan İlçe İçi Yardım Birimi çalışmaları hakkında da kaymakamımıza bilgiler aktardık.

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emin Dingin’i de makamında ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledik ve Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak projemiz olan ‘Her sınıfın bir yetim kardeşi var’ projesi hakkında istişarelerde bulunduk.

Daha sonra Karacabey İlçe Müftümüz Naci Yalçınkaya’yı da ziyaret ederek, tüm diyanet  görevlilerimizin  Camiler  ve Din  Görevlileri Haftasını  tebrik  ettik ve üstün  başarılar  temennisinde bulunduk. Müftü Yalçınkaya ile çalışmalarımız hakkında bilgi paylaşımında bulunarak ziyaretlerimizi sonlandırdık”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.