İHH’den İyi Parti’ye ziyaret

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Karacabey Temsilciliği önceki gün İyi Parti’ye ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.
İHH Karacabey Temsilcisi Hüseyin Kahraman ve yönetimi teşkilatlanma sürecini tamamlayarak kongresini gerçekleştiren İyi Parti İlçe Başkanı Ayhan Tayfur’a ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi .
Ziyarette, İHH Karacabey Temsilciliği’nin faaliyetlerini anlatan Kahraman, “Karacabey halkı olarak yaklaşık 200 yetime ve ilçemiz içinde de 10 yavrumuza hamilik yapmaktayız. Afrika’da 10 adet su kuyusu açtık. Yardıma muhtaç mülteciler için 32 adet Yardım Tırı’nı Suriye’ye gönderdik. Yine Afrika’da 42 adet katarakt ameliyatı yaptırarak insanlara göz nuru olduk” dedi.
İyi Parti İlçe Başkanı Ayhan Tayfur’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü; “25 Ekim’den sonra yeni bir parti kurma ihtiyacı hasıl oldu. Bizde teşkilat çalışmalarımızı tamamlayarak, kongremizi yaptık. Afrin Harekatı dolayısıyla kongremizi şatafattan uzak sessizce gerçekleştirdik. Ülkemizin ve milletimizin menfaatine çalışabilmek için buradayız. Afrin harekatını da destekliyoruz. İyi niyetlerle geldik, iyi niyetle çalışacağız. Niyet iyi olunca akıbette iyi olacaktır. Bizler de İHH’nın çalışmalarını takip ediyoruz. Bu çalışmalarda bize düşen bir şeyler olursa her zaman yardıma hazırız”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.