İHH’dan AK Parti’ye teşekkür

Karacabey İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Temsilciliği, AK Parti İlçe Teşkilatı’na katkılarından dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

İHH Temsilcisi Hüseyin Kahraman başkanlığında gerçekleşen ziyarette, dernek yöneticileri ile İHH gönüllüleri hazır bulundu.

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın kendilerine verdiği desteklerden mutluluk duyduğunu söyleyen Kahraman, “Temsilcilik açılışımız ile Suriye’ye gönderdiğimiz yardımlarda, AK Parti’nin bizleri yalnız bırakmamasından kıvanç duyduk. Yaşanan iç savaş sebebiyle Suriye’de başta çocuklar olmak üzere mağdur duruma düşen insanlar, ölüm, kalım mücadelesi veriyor. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun, İHH Vakfı her zaman mazlumların yanında yer almaya devam edecektir.  Üzerimizdeki insani ve vicdani sorumluluğu yerine getirerek, açlık ve soğukla karşı karşıya kalan insanlara desteğimizi sürdüreceğiz. Başta AK Parti Teşkilatı olmak üzere destek veren tüm Karacabey halkına teşekkür ve minnetlerimizi sunuyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, sivil toplum kuruluşlarının önemini vurgu yaptı. Erol, “Hiçbir maddi fayda beklemeden tamamen insani gayeler uğruna fedakârca faaliyetler yürüten İHH Vakfı, ülke ve dünya genelinde başarılı çalışmalara imza atmaktadır.  Mazlumların yanında olmayı öğütleyen bir dinin mensupları ve insan olmanın gereği ile ilçemizde de başarılı olacağına inandığımız İHH Temsilciliği’nin destek ve gönüllüsü olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.