İHH Yardım Tırı YARIN uğurlanıyor!

Suriyeli savaş mağdurları için “Haydi sen de ekmeğini kardeşinle paylaş” sloganlı kampanya başlatan İHH Karacabey Temsilciliği Yardım Tırı’nı yarın uğurluyor.
Kampanya hakkında bilgi veren İHH İlçe Temsilcisi Hüseyin Kahraman şu bilgilere yer verdi; “İdlip’te yaşayan yaklaşık 3 Milyon kişi yeni bir krizle karşı karşıya. Günlük gıda ihtiyacını karşılamakta bile zorluk çeken çoğu mülteci aile başta hijyen, gıda un ve çadır olmak üzere temel yaşam malzemelerine ihtiyaç duyuyor.
“Haydi sen de ekmeğini kardeşinle paylaş” sloganlı kampanyamızla ekmeğimizi mülteci kamplarındaki kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Kampanyamızda bir çuval un bedeli 100 TL’dir.
Bu zor kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Suriyeli savaş mağdurları için bu yardım tırımızı da sizlerin desteği ile hazırlıyoruz. Tırımızı 24 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Emirsultan Camii önünden dualarla uğurlayacağız. Tüm bağışçılarımızı ve yardımseverleri tırımızın duasına bekleriz. İrtibat Telefonlarımız: 224 677 00 09 ve GSM: 553 723 98 40’dır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.