İHH, un kampanyası başlattı

Karacabey İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Temsilciliği, Hatay ve Kilis kamplarında ekmeklik un stoklarının azalması nedeniyle kampanya başlattı. Toplanan yardımlar, 10 Eylül’de Hatay’a gönderilecek.
Başlatılan un kampanya hakkında açıklamada bulunan İHH Karacabey Temsilcisi Hüseyin Kahraman, “İHH İnsani Yardım Vakfı olarak, bir ekmeğin bile, bir ölümü engelleye bileceği en küçük yardımın hayati önem taşıdığı şu günlerde Suriye’deki kardeşlerimizin bize olan ihtiyacını bilerek çalışıyoruz. Ülkenin çeşitli bölgelerinde ve kamplarında açlıktan meydana gelen ölümleri dikkate alarak gıda, sağlık ve barınma ihtiyaçları başta olmak üzere yapılan bağışlarla kardeşlerimizin dertlerine derman olma gayreti içerisinde muhtaç insanlara ulaştırıyoruz.
Hatay ve Kilis kamplarında ekmeklik un stoklarının azalmasından dolayı bugünden itibaren 10 Eylül’e kadar un toplama kampanyası başlatıyoruz. Bir çuval unun bedeli 50 TL. Vatandaşlarımız ister un, isterlerse nakit olarak yardım yapabilirler. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız 0536 763 66 76 numaralı telefondan bizlere ulaşa bilirler” dedi.
Toplanan un yardımları, 10 Eylül’de Hatay’a gönderilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.