Hıdrellez Festivaline davet

Bursa Karacabeyliler Derneği’nin 05 Mayıs Pazar günü ikincisini düzenleyeceği “Hıdrellez Festivali”ne tüm ilçe halkını davet eden Başkan Yüksel Ceylan, yine unutulmaz bir organizasyona imza atacaklarını duyurdu. Başkan Ceylan, bu yıl ki organizasyonda sürpriz sanatçı olarak Türk Sanat Müziğinin sevilen ismi Yılmaz Morgül’ün sahne alacağını  söyledi.
    Karacabey Harası’nda gerçekleşen Hıdrellez Festivali’ni geleneksel hale getirdiklerini vurgulayan Ceylan, amaçlarının gelenek ve görenekleri yaşatmak olduğunu söyledi. Başkan Ceylan, “Karacabeyliler Derneği olarak, ilçemiz ve Mustafakemalpaşa ile özdeşleşen Hıdrellez geleneğini sürdürmeyi istiyoruz. Geçen yıl çok ses getiren bir organizasyona imza attık. Bu yıl da iz bırakacağımızı düşünüyorum” dedi.
    Sürpriz sanatçı Yılmaz Morgül dışında festival havasında geçmesi beklenen etkinlikte; Rahvan Atlar gösterisi, Yıldırım Belediyesi Mehter takımı, Protokol konuşmaları, Nilüfer Belediyesi kadın korosu, Roman dans yarışması ve yerel sanatçı Sosyete Kazım’ın sahne alacak.
    Bu Pazar saat 11.00'de başlayacak Hıdrellez Festivali’nin unutulmazlar arasında yer alacağını iddia eden Başkan Ceylan, “Etkinliğimize Bursa’da yaşayan insanlarımızı, Karacabey ve Mustafakemalpaşalı tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.