Hidamet Asa güven tazeledi

Marmarabirlik’te seçim tamam:

Marmarabirlik’in 7 Ekim 2012′de çoğunluk sağlanamadığı için önceki güne ertelenen Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.
    Divan başkanlığını Remzi Bayram’ın yaptığı genel kurulda, 245 delegenin oyunu alan Hidamet Asa yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Asa, seçim sonrası yaptığı konuşmada, radikal kararlar alarak, kooperatiflere ve sisteme çeki düzen verecek bir anlayışla çalışacaklarını söyledi.
    Daha şeffaf, kar eden, üreticilere de kazandıran ve öz kaynaklarını arttıran bir anlayışla çalışacaklarını dile getiren Asa, ”Bunun yanı sıra ortaklarından kaçan değil onlarla iç içe olan, idari kadroları ile çalışanlarına güvenen, ortaklarının girdi maliyetlerini düşürmek için çabalayan ve hatta bir bölümünü karşılayan bir Marmarabirlik yaratmak istiyoruz. Hiçbir zaman üreticiye tepeden bakan bir yöneticilik anlayışı içinde olmayacağız. Amacımız Marmarabirlik’i daha da ileriye götürmek” diye konuştu.
    Asa, son 2 yılda 10 yıldan bu yana elde edilen kadar kar yaptıklarını belirterek, ”Böylece Türkiye’deki şirketler arasında karlılık açısından 265. sıraya yükselmiş bulunmaktayız. 2010-2011 yılını karlı kapattık. 2012′yi de 20 milyon lira karla kapatmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.