“Herkese spor yapma olanağı sağlanacak”

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, İlçe Örgütü ve meclis üyesi adayları ile birlikte Bursasporlular Derneği’ne ziyarette bulundu.
Yeşil-Beyazlı taraftarlara spor ile ilgili projelerini anlatan Kutku, “Herkese spor yapma ve boş vakitlerini değerlendirme olanakları sağlanacak” dedi.
Meclis üyesi adaylarını da tanıtan Ayhan Kutku, “Yaşı, cinsiyeti, gelir düzeyi ne olursa olsun, herkese spor yapma ve boş vakitlerini değerlendirme olanakları sağlanacak.
Kapalı ve açık spor tesisleri, tüm mahallelerde yaygınlaştırılacak. Futbol gibi popüler sporları desteklemenin yanı sıra, sporda çeşitliliği ve geniş halk katılımını sağlayacak şekilde diğer spor dallarına da kaynak ayrılacak.
Amatör spor kulüplerine antrenmanlarını yapabilmeleri için Uluabat Gölü kenarında uygun bir yer temin edilerek, modern antrenman sahası kurulacak. Her türlü spor dallarında faaliyet gösteren spor kulüpleri, maddi ve manevi olarak desteklenecek. Verilecek maddi ve manevi desteklerle, sporun gelişmesine öncülük edilecek” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.