HEM’li gönüllülerden maske ve önlük üretimi

Karacabey Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğreticileri ve Kursiyerleri yarı mamul olarak temin edilen maske ve önlük üretimine başladı.

Maske ve önlük üretimi ile ilgili bilgi veren Halk Eğitim Müdürü Ramazan Özyaman; “Gönüllülük esasına dayalı olarak görev alan öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerimiz tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin Dingin’in destekleriyle yarı mamul olarak temin edilen maskelerin üretimine İlçe Halk Eğitimi Merkezi’mizde başlandı. Asrın vebası olarak tanımlanan koronavirüsten korunmanın ve izole olmanın ana unsurlarından biri olan maskelerin üretiminde görev alan öğretmen usta öğretici ve kursiyerlerimize gerek Halk Eğitimi Merkezi’mizde gerekse evinde yapmış oldukları çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Günlük ortalama 500 adet üretilen maskeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilmektedir.

Öğretmen, Usta Öğretici ve Kursiyerlerimiz koronavirüs salgınıyla mücadeleye destek için gönüllü olarak çalışmaktadırlar. Her zaman, her yerde ve herkes için mücadele eden, ülkesinin varlığı ve birliği için destek olan Türk kadını yine işinin başında ve cephede en ön saftadır. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de; “Yaşanan yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle ülkemiz genelinde ihtiyaç bulunan maske ve önlük üretimi sürecine katkı sağlayan ve emek harcayan Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğretici ve Kursiyerlerini tebrik ediyorum. Kamu kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşları tarafından mamul veya yarı mamul kumaş temin edildiği takdirde tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşları için maske, önlük vb. ürünlerin Karacabey Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce üretimi gerçekleştirilecektir.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.