HEM’in kursiyerleri gönüllerince eğlendi

HEM’in kursiyerleri gönüllerince eğlendi
Karacabey Yaygın Eğitimi Geliştirme ve Destekleme Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği, “Bahar Dostluk ve Dayanışma Çayı” görkemli geçti.
Dernek Başkanı Güler Zorlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Melek Şahiner ve Semihat Dan Esentürk’ün öncülüğünde yapılan “Bahar Çayı”na bayanlar yoğun ilgi gösterdi.
Halk EğitimMerkezi’nin faaliyetlerini tanıtmayı, kursiyerler arasındaki dostluk ve dayanışmayı sağlamayı amaçladıklarını belirten Başkan Güler Zorlu, derneğe katkı sağlayan tüm bayanlara ve ilçe esnafına teşekkür etti.
Halk Eğitim Merkezi’nin kursiyerlere yalnızca beceri kazandırmayı değil, meslek öğreterek, bilgi, beceri ve görgülerini arttırmayı hedeflediğini vurgulayan Dernek Başkanı Güler Zorlu, “Bu nedenle her yıl çeşitli alanlarda seminerler vererek, geziler düzenlemekteyiz. 3 Mayıs’ta Çanakkkale’ye, 17 Mayıs’ta İnegöl Hoylata’ya ve 24 Mayıs’ta da İstanbul Ağva’ya geziler düzenleyeceğiz. Kursiyerlerimizin katılımlarını bekliyoruz. Çeşitli kurslarımızın yanında yıl sonu etkinliklerimizle de hizmetlerimizi sürdürüyoruz.
Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Türk Tasavvuf Musikisi konserleri, folklor geceleri ile tiyatro ve sergilerimize çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen kursiyerlerimize ve ilçe esnafına çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından etkinliğe katılan bayanlar, Ömer Bilgin yönetimindeki Armoni Müzik’in katkılarıyla, gönüllerince eğlendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.