Haydi çocuklar Uçurtma Şenliği’ne

Sosyal ve kültürel belediyecilik adına, birbiri ardına gerçekleştirdiği geniş ölçekli etkinliklerine devam ettiklerini belirten Karacabey Belediyesi, bahar havasının iyiden iyiye hissedildiği bu günlerde, 7’den 70’e tüm Karacabeylileri doğa ile buluşturacak bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlandıklarını duyurdu.
Karacabey Belediyesi tarafından, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ etkinlikleri kapsamında başlatılan ve bu yıl 2.si gerçekleştirilecek geleneksel ‘Uçurtma Şenlikleri’, 23 Nisan Pazar günü, Atatürk Kültür Parkı’nda start alacak.
Geçtiğimiz yıl, 5 binin üzerinde vatandaşın katılımıyla, coşku içerisinde gerçekleştirilen ‘Uçurtma Şenlikleri’nin bu yıl da festival havasında ve daha da yoğun katılım ile gerçekleşmesi bekleniyor.
Karacabey Belediyesi tarafından tüm vatandaşlara ücretsiz uçurtmaların takdim edileceği ve çocuklarla birlikte, büyüklerin de eğlenceli yarışmalarda çocuklarını keyifle izleyip, diğer yandan da piknik yaparak baharın enfes havasını teneffüs etme olanağı bulacakları kaydedildi.
“Başkan Özkan’dan uçurtma şenliklerine davet
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu Pazar günü Saat 13.00’de, protokol törenlerinin gerçekleştirileceği etkinlik için tüm ilçe halkını, Atatürk Kültür Parkı’nda buluşmaya davet etti.
Başkan Ali Özkan, Karacabey’in ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif tüm yönlerden kalkınması adına köklü adımlar attıklarını da belirterek, bu tip sosyal faaliyetleri gelişmişliğin bir ölçüsü olarak kabul ettiklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.