Haydi Birlikspor!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Karacabey Birlikspor, 26 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de evinde oynayacağı Elaziz Belediyespor maçıyla yeni sezona ‘merhaba’ diyecek.

Mavi siyahlılar, geçtiğimiz Cumartesi akşamı, 2017-2018 sezon açılışı hazırlık karşılaşmasında İnegölspor ile oynadığı maçta attığı gollerle güçlü rakibini 3-0 mağlup ederek taraftarının yüzünü güldürmüştü. Yarın da Elaziz Belediyespor’u konuk edecek olan Birlikspor,  oynayacağı karşılaşmada mutlak galibiyeti hedefliyor.

Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda oynanacak mücadeleye tüm ilçe halkını davet etti.

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur kura çekimi önceki gün, Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirildi. Yapılan kura çekiminde Karacabey Birlik Spor, Yeşil Bursa ile eşleşti.

1. tur müsabakaları sonrasında tur atlayan 21 ve TFF 3. Lig’den 45 olmak üzere toplam 66 takımın mücadele edeceği Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu’nda maçlar 29-30 Ağustos 2017 tarihlerinde oynanacak.

Birlikspor’a yeni Teknik Direktör

TFF 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Karacabey Birlikspor, Teknik Direktör Namık Altunsoy ile yollarını ayırdı. Birlikspor, Namık Altunsoy’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine ise Fethi Çokkeser’i getirdi. Çokkeser’in yardımcılıklarını ise Karacabey’den Ergün Işık ve Aydın Artanlar yapacak.

Yeni Teknik Direktör Fethi Çokkeser ile 1 yıllık anlaşma yaptıklarını belirten Başkan Koçak, “Fethi Hoca senelerdir profesyonel liglerde çalıştı. Bugün de aramıza katıldı. Hocamızla istediğimiz, özlediğimiz yerlere çıkacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Fethi Çokkeser kimdir?

1959 Kahramanmaraş doğumlu olan Fethi Çokkeser, ilk olarak Kahramanmaraşspor’u çalıştırdı. Teknik Direktör olarak ilk göreve başladığı 2011-2012 yılında Yeni Diyarbakırspor’u finalde eleyerek 3. Lige çıkan Kahramanmaraşspor’la önemli bir başarıya imza atan Çokkeser, 2012-2013 yılında da Kahramanmaraşspor’u 26 yıl sonra 1. Lig’e çıkarma başarısını gösterdi.

Ardından 2014 yılında 2 sezon Diyarbakırspor’u çalıştıran Çokkeser, daha sonra 2015 yılında 1920 Maraşspor’un başına geçti. 2016 yılında TKİ Tavşanlı Linyitspor’da göreve başlayan Fethi Çokkeser, son olarak Cizrespor’u çalıştırıyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.