HAYAT REHABİLİTASYONA VELİLERDEN BÜYÜK İLGİ

Özel Karacabey Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin özel gereksinimli bireylerin daha iyi ve daha rahat eğitim alabilmeleri için Covit-19 ‘a karşı önemli tedbirler alması veliler tarafından takdirle karşılandı.

Konu ile ilgili görüştüğümüz Kurum Müdürü Hakan Çelik, “Gerek kurum içerisinde gerekse servislerimizde alınan tedbirlerimiz velilerimize güven veriyor” dedi.

Velilerden gelen olumlu dönüşlerin, kurum olarak çalışma arkadaşlarını da mutlu ettiğini belirten Müdür Hakan Çelik, bu zorlu süreçte çocukların eğitimlerinden geri kalmaması için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Çelik, “Eğitime başladığımız tarihten, günümüze kadar geçen sürede çocuklarımızın servis araçlarına alınmadan önce ateşlerinin ölçülmesi, maske takılması ve Sağlık Bakanlığı onaylı Biyosidal ürünler ile el dezenfektelerinin yapılması, ateşi yüksek ve rahatsızlığı olan çocuklarımızın ailelerine bilgi verilip gerekli sağlık kuruluşlarına yönlendirilmelerinin yapılması, öğretmen ve öğrencilerimizin maske ve siperlik takarak derslerini yapmaları ve yine evlerine bırakılmadan önce ateşlerinin tekrar ölçülerek kayıt altına alınmaları, sınıfların havalandırılması ve günde 2 defa biyosidal ürünler ile ortam dezenfektesinin yapılması, yapılan bütün işlemlerin gazeteniz ve sosyal medya aracılığıyla velilere duyurulması bu güvenin artmasındaki en büyük etkendir. Bu zorlu süreçte özverili çalışan çalışma arkadaşlarıma, bizlere güvenen değerli  velilerimize ayrıca siz değerli medya çalışanlarına teşekkür eder, “HAYAT sizlerle güzel” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.