Hayat Özel Eğitim’de, “Asker” coşkusu

Karacabey'de engelli bireylere eğitim veren Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, askerlik çağı gelen öğrencilerine “Asker Düğünü ve Asker Karşılama” eğlencesi düzenledi.
Akraba ve komşularının katılımıyla şenlenen Asker gecesi görülmeye değerdi. Kurum çalışanlarının çocuklarına kına yakması ailelere duygulu anlar yaşattı. Bu günleri görmekten duygulanan anneler ise, sevinç gözyaşlarını tutamadı.
Davul zurna eşliğinde yapılan eğlencede çok mutlu olduklarını söyleyen veliler “Hayat Özel Eğitim bizim ailemiz oldu. Kendilerine şükran borçluyuz. Sağ olsunlar bizim her türlü sorunumuzla ilgileniyorlar. Böyle güzel bir gece düzenlemeleri bizi son derece mutlu etti” diye konuştu.
Kurum Müdürü Hakan Çelik yaptığı açıklamada; “Kurumumuza kayıtlı öğrencilerimiz Keşlik'ten Ali Durak, Arız Köyü'nden Latif Türkmen, Harmanlı'dan Göksel Salar, Saadet Mahallesi'nden Şükrü Ören, Koşuboğazı Köyü'nden Ayhan Oğur ve Demirdere'den Erdal Dal, vatani görevlerini yapmak için çok istekliydiler.
İlçemizdeki Askerlik Şubesi'ne başvurularının yapılmasından sonra emeği geçen Garnizon Komutanımız ve aynı zamanda Askerlik Şubesi Başkanımız sayın Hayati Sarı'nın özel gayreti ve ilgisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Eğlenceye katkıda bulunan tüm personeline de teşekkür eden Hakan Çelik, “Kurum çalışanlarımız ile sosyal faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Başlattığımız bu asker geceleri her yıl geleneksel olarak tekrarlanacak ve tüm öğrencilerimizin bu şerefli onuru tatmaları sağlanacaktır” diye konuştu.
Temsili askerlikten dönüşlerin de Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi önünde davul zurnayla karşılanan askerler ve ailelerin sevincine çevredeki esnaf ve halk da katıldı. Tören hatıra fotoğrafları çekilmesiyle son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.