Hastaneye bağış yapan hayırseverler onurlandırıldı

Karacabey Devlet Hastanesi’ne muayene ve tedavi ünitelerinin donanımı için katkıda bulunan hayırseverlere plaket verildi.
Geçtiğimiz Cuma günü Hastane Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen bağışta bulunan kişi ve kurumlara teşekkür plaketinin takdim edildiği törene; Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, Garnizon Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu, hastane yetkilileri ile hayırseverler katıldı.
Karacabeyliler’e en iyi sağlık hizmetlerini sunmak için özveriyle çalıştıklarını belirten Hastane Yönetici Vekili Dr. Filiz Yolcu, Devlet Hastanesi’ne katkı veren tüm hayırseverlere de teşekkür ederek plaketle onurlandırdı.
Hastaneye destek konusunda Karacabey’in her zaman duyarlı olduğuna dikkat çeken Yolcu, “Karacabey Belediyesi tarafından hastanemizin gebe bilgilendirme sınıfının iç tefrişatı yapıldı. Yine Karacabey Belediyesi ve hayırsever işadamları Osman Bektaş ile Fahrettin Dengiz’in katkılarıyla polikliniklerde kullanılmak üzere 30 adet barkod yazıcı cihazı alındı. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası tarafından da acil serviste kullanılmak üzere transport ventilatör ve hasta başı monitör cihazı hastanemize kazandırıldı. Karacabey Ticaret Borsası da, Hasta Yıkama Makinesi desteğinde bulunacak. Bu anlamda hastanemize bağış yapan kurum, kuruluşlara ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. El birliğiyle hastanemizi güzelleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Karacabey Ticaret Borsası Meclis Başkanı Halit Elbir, hayırsever işadamları Osman Bektaş ve Fahrettin Dengiz’e, Hastane Yöneticisi Vekili Dr. Filiz Yolcu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
Törenin ardından gebe bilgilendirme sınıfının açılışı ve hastaneye kazandırılan cihazlar yerinde incelendi, yetkililer tarafından protokole bilgiler verildi. Program, hastanede konuşlanan ve Kasım ayı boyunca kadınlara hizmet verecek olan mamografi cihazı tırının ziyaret edilmesiyle son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.