Hastane ihalesi tamam

Milletvekili Matlı, müjdeyi verdi:

Karacabey’e yapılması düşünülen yeni Devlet Hastanesi ihalesinin önceki gün sonuçlandığı bildirildi. AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı, ilçeye kazandırılacak olan 150 yataklı modern hastane için çalışmaları hızlandırdıklarını ve ihale sürecinin tamamlandığını bildirdi.

İhaleyi, Mustafakemalpaşa’daki yeni hastanesi inşaatını üstlenen firmanın aldığını belirten Matlı, Kamyon Garajı yanındaki Ticaret Borsası arsasında inşa edilecek hastanenin 20 Ekim 2012 tarihine kadar inşaat sözleşmesinin yapılacağını açıkladı.

150 yataklı hastanenin hizmete girmesiyle birlikte ilçede A ve B Blok adlarıyla iki binada faaliyet gösteren Devlet Hastanesi tüm görevlerini yeni kuruma devredeceğini kaydeden Matlı, “Şimdi sıradaki 300 kişilik öğrenci yurdu ile barajların inşaat dönemini takip ediyorum. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Şu an her şey yolunda” dedi.

İhale süresinin proje değişikliği nedeniyle geciktiğini ancak yatak sayısını 100’den 150’ye çıkardıklarını dile getiren Milletvekili Matlı, “Bu beklemeye değdi diye düşünüyorum. İnşaat sözleşmesinin ardından hastane için temel atma töreni düzenleneceğiz. Törene, Karacabey ve Mustafakemalpaşa’daki tüm duyarlı dost ve vatandaşlarımızın katılacağını umuyorum. Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç başta olmak üzere Karacabey Devlet Hastanesi’nin de temel atma töreninde AK Parti Bursa teşkilatı ve parti ayrımı gözetmeksizin tüm ilçe halkıyla birlikte el ele güç birliği içinde mutlu bir gün yaşayacağız” diye konuştu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.