Harmanlı’ya “Büyük” destek

Karacabey Harmanlı Köyü’nün toprak yollarına Bursa Büyükşehir Belediyesi el attı. Yazın toz ve toprak, kış aylarında ise çamurdan geçilmeyen toprak yollar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlandı.
AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, Büyükşehir yasası çerçevesinde artık tüm köylerin mahalle statüsüne döndüğünü ve hizmet kapsamının da yasayla birlikte genişlediğini hatırlattı. Büyükşehir Belediyesi imkânlarının köylerde yaşam kalitesini artırmaya şimdiden başladığını vurgulayan Erol, Harmanlı Köyü’ndeki asfaltlamanın yanı sıra, Taşlık Köyü’ne 100 tonluk içme suyu deposunun da İl Özel İdare tarafından ihalesinin gerçekleştirildiğini belirtti.
Köylere, Büyükşehir Belediyesi tarafından çöp konteynırlarının da konulmaya başladığını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, “Karacabey Belediyesi’yle birlikte Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli çalışmasından ilçemiz kazançlı çıkacak. Hayata geçirilecek projelerle Karacabey ve köylerinde büyük kalkınma hamlesi başlayacak” diye konuştu.
Harmanlı Köyü’ndeki asfaltlama çalışmalarını AK Parti belediye meclis üyesi adayları da yerinde inceledi. Köy Muhtarı Hüseyin Lafçı, Büyükşehir Belediyesi’ne hizmetten dolayı teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.