Harmanlı yoluna Belediye el attı

Karacabey Belediye Başkanlığı ekipleri, Çamlık altından Harmanlı Köyü’ne ulaşımı sağlayan stabilize yolun onarım çalışmalarına başladı. Yolun köstebek yuvasına döndüğünü ve köy halkından yoğun talep geldiğini dile getiren Belediye Başkanı Ergün Koç, düzenleme çalışmalarına el attıklarını belirterek, “Daha yapacak çok işimiz var. Yol çalışması nasıl oluyormuş herkes görsün” dedi.
İlçe merkezi ile Harmanlı Köyü’ne bağlantıyı sağlayan stabilize yolun bakım ve onarımının Belediye Destek Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince yürütüldüğünü belirten Başkan Koç, yolun alt ve üst malzemelerini döşeyerek, iş makineleri ile düzenleme çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü ve uzun soluklu bir düzenleme çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Ergün Koç ve Destek Hizmetler Müdürü Numan Nerse, Harmanlı Köyü Muhtarı Hüseyin Lafçı ile bir araya gelerek incelemelerde bulundu. Köy halkı olarak ihtiyaç duydukları yolun bakımından köy halkı olarak duydukları memnuniyeti dile getiren Muhtar Hüseyin Lafçı, Başkan Koç’a teşekkürlerini iletti.
Köy yolunda çalışmaların titizlikle yürütüldüğü ve 2 gün boyunca aralıksız sürdürülerek tamamlanması beklendiği kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.