Hamit Çavdarlı, köylülerle buluştu

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, düzenlediği yemekli toplantıda, köylülerle bir araya geldi.
Sultaniye, İsmetpaşa, Akhisar, Tophisar, Çavuşköy ve Danişment’ten gelen vatandaşlarla yemekli toplantıda buluşan Çavdarlı, Karacabey’in Milli Görüş belediyeciliğine kavuşabilmesi için destek istedi.
Programın açılış konuşmasını yapan SP İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ardından konuşan Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “Artık iyice inanmaya başladık. Allah’ın izniyle başta Karacabey’imiz olmak üzere tüm Türkiye’de bu seçimlerin yıldızı hiç şüphesiz Saadet Partisi olacaktır. Seçim çalışmalarımıza ara vermeden yoğun bir tempoyla devam ediyoruz. Meclis üyesi adaylarımızı titiz bir çalışmanın sonucunda belirledik. Halkımızla buluşturarak tanıttık. Hepsi birbirinden değerli meclis üyesi adaylarımızın, Karacabey’e hizmet edebilmek için büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Projelerimizi hazırladık ve birkaç gün içerisinde kamuoyuyla paylaşacağız. Karacabey için artık Saadet vakti gelmiştir. İşbaşına geldiğimizde besmeleyi çekip, kolları sıvayacağız. Sorunları çözmek için gece gündüz demeden çalışmaya başlayacağız. Milli Görüş belediyeciliğinde yüzler gülecek ve Saadet kazanınca, Karacabey kazanacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.