Hamidiye, “Valilik Süt Kupası” için sahada

Karacabey Köyler Ligi şampiyonu Hamidiye ile Yenişehir şampiyonu Karasıl arasında yarın “Valilik Süt Kupası” maçı oynanacak.
    Bursa Valiliği, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte düzenleyeceği, “Valilik 1. Süt Kupası” maçı, 24 Mayıs Cuma akşamı 17.00’da Bursa Merinos Stadı’nda oynanacak.
    Karacabey’de Köyler Ligi’nin düzenlenmesine öncülük eden Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem, ilk kez gerçekleşecek, “Valilik Süt Birliği Kupası” maçında son şampiyon Hamidiye’ye başarılar diledi.
    Hamidiyespor Kulübü Başkanı Metin Kaya ise, böyle bir organizasyonda yer almaktan onur duyduklarını belirtti. Yarınki maçta Karacabey’i en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getiren Kaya, maç için köyden araç kaldıracaklarını söyledi.
    Diğer taraftan Yenişehir’de Süt Kupası’nı düzenleyen Yenişehir-İznik Süt Birliği Başkanı Nazif Tuna ise, “Merinos Stadı’nda 24 Mayıs Cuma akşamı saat 17.00’da oynanacak maç için aynı gün saat 15.00’de heykel meydanından araçlar kaldıracağız. Tüm sporseverleri bekliyoruz. Bu vesileyle Karasıl takımımıza da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
    Valilik Süt Kupası maçının ardından, her iki takıma da çeşitli hediyeler verileceği bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.