Hamidiye Mahallesi kalkınacak!

Hamidiye Mahallesi kalkınacak!
Karacabey Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Bağlamacı, amacının şu ana kadar mahallenin çözülemeyen sorunlarına el atmak olduğunu söyledi.
Dernek ve mahalle halkının yoğun isteği üzerine aday olmaya karar verdiğini açıklayan Ahmet Bağlamacı, ilk olarak önemli bir eksiklik olan Muhtarlık Hizmet Binası’nın yapılacağı sözünü verdi.
Kaymalık ve Belediye ile sürekli koordinasyon halinde olacağını ifade eden Ahmet Bağlamacı, muhtarlığı süresince halkın istekleri doğrultusunda hizmet edeceğini belirtti.
Hamidiye Mahallesi’nin en önemli sorunlarının başında alt yapı ve çocuk parkı eksikliğinin bulunduğuna dikkat çeken Ahmet Bağlamacı, “Tek istediğim mahalleme hizmet etmek. Çalışmalarımı bu doğrultuda sürdüreceğim. Yapamayacağım sözler vermek istemiyorum. Ancak herkesin şunu iyi bilmesini istiyorum ki, hizmet adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Sıkıntıların farkındayız. İlk olarak Hizmet Bina’mızı yaparak çalışmalarımıza başlayacağız. Kaymakamlık ve Belediye ile sürekli irtibat halinde olacağım. Mahallelimin istekleri doğrultusunda sorunlara çözüm üreteceğiz. Alt yapı ve çocuk parkı sıkıntılarına çare arayacağız. Mahalle halkımın ve derneğimiz istekleri doğrultusunda aday oldum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya söz veriyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.