Hamidiye Mahallesi asfaltlanıyor!

Karacabey Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında sürdürülen asfalt çalışmasına bir yenisini daha ekledi. Hamidiye Mahallesinde yıllardır tozlu ve çamurlu yollardan şikâyetçi olan mahalle halkının çağrısına kulak veren Belediye Başkanı Ali Özkan çalışmaları bizzat takip etti. Kısa sürede tamamlanan asfalt çalışması ile mahalle rahat bir nefes aldı.

Yıllardır kenar mahalle olduklarından dolayı vaatlerin icraata nadiren dönüştüğünü dile getiren mahalle sakinleri yaklaşan kış ayı öncesi geçmiş yıllardaki çamur ve batak yollarla karşılaşmamak için muhtar aracılığıyla belediyeden talepte bulunmuştu. Başkan Ali Özkan gelen şikâyet üzerine Hamidiye Mahallesinde yaptığı incelemeler neticesinde önemli bir oranda asfaltlama çalışmasına imza attı. Ekiplerin titiz çalışması sonucu kısa sürede tamamlanan çalışmaların ardından ise Başkan Özkan bu kez denetim için yine Hamidiye Mahallesine gitti. Özkan’a muhtar ve mahalleli eşlik ederken duydukları memnuniyeti bizzat dile getirdi.

Başkan Özkan’da çalışmaların devam edeceğini ve en ücra sokaklarda dahi bu ve benzer çalışmalara imza atacaklarını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.