Halkın yüzü gülecek!

İzzet Dede, Mustafakemalpaşa’ya çağ atlatacaklarını söyledi:

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Adayı İzzet Dede, “30 Mart’taki yerel seçimlerde sandıktan “Altın Dönemin” hizmetkarları çıkacak” dedi.
Mustafakemalpaşa sevdalılarının “Hizmet Kervanı’nda” toplandığına bir kez daha dikkat çeken Dede, üç gündür gittikleri Sanayi Sitesi gezilerinde, esnafın yakın ilgisinden çok memnun kaldıklarını söyledi.
Sanayi Sitesi esnafına teşekkür eden İzzet Dede, halkın neyi istediğini değil, neyi istemediğini iyi algılayamayanların hüsrana uğrayacağına vurgu yaptı.
Esnaf ziyaretlerini belediye başkanı seçildikten sonra da sürdüreceklerini belirten Dede, “Sorunları kaynağında belirleyerek çözüm üreteceğiz. Hizmeti halkın ayağına götüreceğiz. Altı beldemizde dayatmayla kaldırılan belediyelerin binalarını şube olarak açık tutacağız. Aynı şube binalarının benzerlerini diğer büyük bölgelerimizde de açacağız. Halka hizmeti, hakka hizmet görüyoruz.
Genç, dürüst ve çalışkan bir ekip kurduk. “Ben” değil, biz olduk. İnanıyoruz ve kendimize güveniyoruz. Bilgi birikimimiz ve deneyimlerimizle Mustafakemalpaşa’ya çağ atlatmaya kararlıyız. Önümüzdeki beş yıl “Altın dönem” olacak. Çarpık kentleşme son bulacak. Mustafakemalpaşa karmaşık bir köy görünümünden kurtulacak. Mustafakemalpaşalıların yüzü gülecek. Halkın belediyesinde kimse mağdur olmayacak. Seçmenin teveccühü sandıktan çıkınca, çağdaş belediyecilik nasıl yapılırmış herkes görecek.
“Altın dönemi” yaşatacak projelerimiz hazır. Seçim beyannamelerimizi önünüzdeki hafta içinde seçmene dağıtmaya başlayacağız. Hayalci olmadığımız daha iyi anlaşılacak. Mustafakemalpaşa’da yağ var, un var, şeker var. Biz biliyoruz ki, usta sıkıntısı yaşanıyor. Biz biliyoruz ki, “İzzet nerede, hizmet orada.” Şeklinde konuştu.
Esnaf gezilerini yoğunlaştırdıklarını dile getiren İzzet Dede, “Hizmet kervanı” ile geceleri köyleri dolaştıklarını ve her gittikleri yerde büyük ilgi gördüklerini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.