Halkımızın hizmetindeyiz!

AK Parti’deki bayramlaşmaya yeni hastane damga vurdu:
Karacabey AK Parti’nin bayramlaşmasına katılan Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, ilçeye yapılacak yeni Devlet Hastanesi için katkı sağlayanları halkın unutmayacağını söyledi.
            Kurban Bayramı’nın 2. günü gerçekleşen bayramlaşmada çok sayıda AK Partili de hazır bulundu. İlçe Başkanı Adem Surguç önderliğinde, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri,  ilçe yönetimi, kadın kolları, mahalle ve köy temsilcileri ile çok sayıda partili bayramlaşmaya katıldı.
            İlçe Başkanı Adem Surguç, tüm ilçe halkının bayramını kutlarken, Karacabey için yeni Devlet Hastanesi’nin çok büyük bir hizmet olduğuna vurgu yaptı.
Surguç bu konuda emeği bulunan Bursa Milletvekili Ali Koyuncu’ya da teşekkür ederken, ilçeye kalıcı hizmetler bırakmayı amaçladıklarını kaydetti.
             Daha sonra söz alan Bursa Milletvekili Ali Koyuncu ise, demokratik açılımdan ekonomiye, tarımdan ülke gündemini ilgilendiren bir çok konu hakkında bilgiler verdi. Türkiye için çalıştıklarına dikkat çeken Koyuncu, Karacabey’e yapılacak yeni hastane için ayrı bir parantez açtı.
            Koyuncu, “AK Parti olarak halkımıza hep en iyisini, en güzelini vermeye çalışıyoruz. Sıkıntılara karşın mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu ülkenin önü açık. Karacabey’imize de yapacağımız yeni hastane büyük bir hizmettir. Hastane arsasının tahsisi konusunda başta Kaymakam Dursun Balaban olmak üzere, Belediye Başkanı Ergün Koç’a, Borsa Yönetimi ile meclisi üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu arada elektrikli sulama projesini de ilçemize kazandırmaktan dolayı çok mutluyum. Ziraat Odası ile çiftçilerimizin isteği doğrultusunda gerçekleştirilen bu hizmet inanıyorum ki büyük yarar sağlayacak.
            Konuşmaların ardından partiye katılan Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Saadettin İnce ile Mustafa Dinç’e rozetlerini takan Milletvekili Koyuncu, AK Parti’nin bir çınar ağacı gibi büyüyerek kök saldığına işaret etti.            Koyuncu, “Partimiz, teşkilatımız, belediyemiz ve bizler Ankara’dan Karacabey için ne yapılacaksa halkımızın hizmetindeyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.