Halk rahat olsun!

Halk rahat olsun!
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, debiyle orantılı klorlama yapan sistemin devreye girdiğini belirterek, bundan böyle daha hijyenik içme suyunu halka sunacakları müjdesini verdi.
İçme Suyu Arıtma Tesisi’ne kurulan klorlama ünitesiyle kaliteyi arttırdıklarına dikkat çeken Başkan Koç, “İçme suyunda meydana gelen klorlama sorununu çözmüş bulunuyoruz. Halkımız rahatça içebilir. Marketlerde satılan sular kadar kaliteli içme suyunu vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.
Gölecik’teki sudan azami ölçüde yararlanmak amacıyla 3 ay içinde su alım noktasına küçük gölet yapılacağını duyuran Başkan Ergün Koç, bu sayede elektrik enerjisi tasarrufunun sağlanacağını kaydetti.
Türkiye genelinde halkına en ucuz ve kaliteli suyu sunan belediyelerden biri olduklarını anlatan Başkan Koç, geçmiş dönemde görev alan yönetimleri eleştirdi. 1992 yılında 2 TL, 1994 yılında da 8 TL olan su ücretlerinin şu anda 1,65 TL’ye halka verildiğini kaydeden Başkan Koç, akıllı sayaç kullanan abonelerin ise, 1,57’den suyu kullandıklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.