Halk büyük düşündü!

Halk büyük düşündü!
Karacabey’deki yerel seçimlerde yeniden Belediye Başkanlığı’na seçilerek güven tazeleyen Ergün Koç, yaptığı açıklamada, hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti.
Tüm entrika, karalama, yalana ve komploya karşın halka olan inancını kaybetmediğine dikkat çeken Başkan Koç, “5 yıl önce olduğu gibi bugün de alnım ak, başım dik olarak halkımın karşısındayım. Bizi karalamaya, yalanlara karşı en güzel cevabı halkımız vermiştir. Karacabeylilerin hizmet yolunda hiçbir engele ve kirli oyunlara aldırmadan bizi destekleyeceklerini biliyordum.
5 yıla ne kendimin ne de ilçemin başını öne eğdirmedim. 2004 yılında olduğu gibi yaşadığımız coşkunun ardından hizmet adına kollarımızı sıvadık. Projelerimize en kısa sürede kaldığımız yerden devam edecek. Halkım kirli oyunlara, yalanlara, menfaatçilere, siyasi müflislere ve melek görünümlü şeytanlara karşın, bizlere yalnız bırakmadı. Boynumuzda borç, dilimizde ant olsun ki emeğimiz, hizmetlerimiz değil, canımız halkımıza feda olsun. Bir kez daha gördük ki, Karacabey büyük düşündü. İlçemiz her şeyin en iyisine layıktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.