‘Halil İbrahim Sofrası’na hayırseverlerden anlamlı destek

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından yaklaşık 5 ay önce başlatılan ve ilçe sakinlerinin de büyük ilgi gösterdiği ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerine, hayırsever vatandaşlar da büyük destek veriyor.
Merkez ve kırsaldaki seksen beş mahallede, aralıksız bir şekilde sürdürülen etkinlikler zincirinin yeni halkası Cuma günü gerçekleştirilirken, çorba ve benzeri yiyecek ikramlarının yapıldığı organizasyonun sponsorluğunu, Karacabeyli hayırseverlerin üstlendiği açıklandı.
Hüdavendigar-Ulucamii’nde gerçekleştirilen etkinliklerin son halkasında, organizasyon sponsorluğunu Karacabeyli hayırseverler üstlenirken, Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, etkinliklere destek veren tüm hayırseverlere teşekkürlerini ileterek, organizasyona gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
“Başkan Özkan’dan Teşekkür”
Geçtiğimiz Cuma sabahı Hüdavendigar-Ulucamii’nde gerçekleştirilen ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerine katılan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; sabahın serinliğini sımsıcak lezzete dönüştüren çorbaların sponsorluğunun, hayırsever vatandaş Mehmet Hoşça tarafından üstlenildiğini belirterek, kendisine bu anlamlı desteği için teşekkürlerini iletti.
“Vatandaşlarımızın ilgisinden dolayı gururluyuz”
‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerine ilçe sakinlerinin gösterdiği ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti de aktaran Başkan Özkan; “Vatandaşlarımızın bu anlamlı etkinliklere yoğun ilgi göstermesinden son derece memnunuz ve bundan gurur duyuyoruz. Etkinliklere başladığımız tarihten bu yana, hayırsever Karacabeyli hemşerilerimizden, organizasyona sponsorluk desteği konusunda son derece takdire şayan talepler almaktayız. Bundan sonra her Cuma sabahı, muhtelif mahallelerimizde gerçekleştirilecek olan ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerinin sponsorluğu, bir başka hayırsever kardeşimiz tarafından üstlenilecektir” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.