‘Halil İbrahim Sofrası’ Hacı Ali Camii’nde kuruldu

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından başlatılan ve tüm Türkiye genelinde ses getiren ‘Halil İbrahim Sofrası’  isimli vatandaş buluşmaları yoğun katılımla sürerken, etkinliklere Hacı Ali Camii’nde yeni bir halka daha eklendi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından hayata geçirilen ve kısa sürede Türkiye’deki diğer belediyeler tarafından da örnek alınan ‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli vatandaş buluşmalarına, hayırseverlerden de büyük destek gelmeye devam ediyor.

‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerinin Cuma sabahları gerçekleştirilen bölümünün bu haftaki sponsorluğunu Hasan Karahasanoğlu isimli vatandaş üstlenirken, kutsal dinimizin emri olan yardımlaşma ve hayır işlerinde Tüm Karacabeylilerin birbiri ile yarıştığı mesajı verildi.
“Destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz”
Geçtiğimiz Cuma sabahı, Hacı Ali Camii’nde kılınan sabah namazı sonrası gerçekleştirilen etkinliklerde, sabahın serinliğini sımsıcak lezzete dönüştüren çorbaların sponsorluğunun, Hasan Karahasanoğlu isimli hayırsever vatandaş tarafından üstlenildiği açıklandı.
Etkinliklere vatandaşların gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Halil İbrahim Sofrası’na destek olan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, buluşmaların ilerleyen süreçte de tekrarlanacağını müjdeledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.