Hacı Ahmediye Onur’a moral yemeği

Bursa Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yıldızlar Futbol İl Birinciliği Futbol Müsabakaları”nda önemli bir başarıya imza atan temsilcimiz Hacı Ahmediye Onur Ortaokulu, yarı final mücadelesinde Bilge Malcıoğlu Ortaokulu'na 2-0 yenilerek organizasyona veda etti.
Turnuvadan elenmesine karşın ortaya koyduğu başarıyla takdir toplayan Hacı Ahmediye Onur Ortaokulu'na ilk destek Karacabeyliler Derneği'nden geldi. Yarı final maçı sonrası öğrenci ve idari kadroya yemek ikramında bulunan Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, “Sizlerle gurur duyuyoruz. Gönlümüzün şampiyonusunuz” dedi.
Hacı Ahmediye Onur Ortaokulu Müdür Yardımcıları Galip Duman ve Erol Parik ile Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Uçar'ın da yer aldığı yemekte öğrencileri kutlayan Başkan Ceylan, Karacabey'i en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Okul yöneticileri ise, Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan'ı okulda yapılacak bir konferansta konuşmacı olarak davet etti.
Sporda sonuçtan çok anlayışın önemli olduğuna dikkat çeken Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, “Spor alışkanlığı olan çocuklarımızın kötü huylardan uzak duracakları anlayışı her şeyden önemlidir. Dernek olarak tüm sosyal sorumluluk projelerin içinde olmaya gayret gösteriyoruz. Yarı final kapısından dönen Hacı Ahmediye Onur Ortaokulu sporcularını ve yöneticilerini canı gönülden kutluyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.