Güvercin severlerden anlamlı bağış

*Karacabey’deki güvercin severler, ilçedeki 12 öğrencinin burs ihtiyacını karşılamak için anlamlı bir bağışta bulundu.
*Karacabey’deki 4 güvercin derneği üyeleri, ‘Rengârenk Karacabey Panayırı’nda elde ettikleri gelirleri ‘Dayı Karacabey Yardımlaşma Derneği’ne bağışlayarak, 12 üniversite öğrencisine karşılıksız burs verilmesini sağladı.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma konusunda sergiledikleri örnek tutumla, takdir kazanan Karacabey’de, anlamlı bir davranış da ilçedeki güvercin severlerden geldi.
Karacabey’deki 4 güvercin derneğinin üyeleri, Karacabey panayırında elde ettikleri gelirleri, ‘Dayı Karacabey Yardımlaşma Derneği’ne bağışlayarak, 12 üniversite öğrencisine karşılıksız burs verilmesini sağlamış oldu.
Güvercin Yetiştiricileri ve Teşvik Derneği (Akıncılar), Göroğlu Güvercin Severler Derneği, Merkez Güvercin Severler Derneği ile Güvercin ve Kanarya Sevenler Derneği yöneticilerini temsil eden Ömer Buruk ve Cavit Çetin, ‘Rengârenk Karacabey Panayırı’ etkinliklerinden 4 dernek üyelerince elde edilen geliri Dayı Karacabey Derneği ‘ne teslim ederken, böylesine anlamlı bir yardımlaşmadan büyük onur duyduklarını söyledi.
Karacabey halkı örnek tutum sergiliyor
Dayı Karacabey Derneği Başkanı Abdullah Yalazı da Karacabey halkının sosyal yardım konularında sergilediği örnek tutumun, ilçedeki vatandaşlar adına büyük bir övünç kaynağı olduğuna vurgu yaparak, tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür ve minnettarlığını sundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.