GÜRKAN’IN RAMAZAN AYI MESAJI

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Ramazan Ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, yazılı olarak yayınladığı mesajında  tüm dünyayı  etkileyen pandemi nedeniyle buruk karşılayacağımız Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek tüm dünyada yeniden sağlıklı günlere çıkışın kapısı olmasını diledi. Başkan Gürkan, mesajında Ramazan Ayı’nın, huzurun, paylaşmanın ve sabrın iklimini egemen kılan çok özel bir ay olduğunu belirttiği mesajında; “Tüm teşkilatlarımız ve belediyelerimizle birlikte Ramazan Ayı’nda şehrimizin her noktasında halkımızın olacağız. Bu mübarek ayın ülkemize, tüm İslam âlemine ve insanlığa, huzur ve afiyet getirmesini,  birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek Ramazan Bayramı’na eriştirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Davut Gürkan, hep birlikte 11 Ayın Sultanı, rahmet, mağfiret ve azaptan kurtuluş ayı Ramazan-ı Şerifi karşılamanın huzuru ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bu ay, kötülüklerden uzaklaşıp, iyiliğin erdemini fark etmenin, yardımlaşma ve kardeşlik duygularını çoğaltmanın kılavuzudur. Ramazan Ayı, hep birlikte arınma ayıdır. Cenab-ı Allah, bize bir yandan pandemi ile baş etme gücünü verirken, sağ salim kavuşturduğu bu mübarek Ramazan ayı vesilesi ile de af, arınma ve tazelenme fırsatını nasip etmiştir. Ne mutlu ki hep birlikte bu manevi hazzı bir kez daha yaşama ve birbirimize kenetlenerek iyiliği çoğaltma fırsatına nail oluyoruz’’ açıklamalarında bulundu.

Başkan Gürkan, devletin ve hükümetin bu mübarek ayda da ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağını belirterek, şunları söyledi:

“Bizler de AK Parti Bursa Teşkilatları olarak şehrimizin her noktasında Ramazan sevinci ve bereketinin yaşanabilmesi için çalışmalarımızı yürüteceğiz. İnşallah salgın hastalıkla mücadelemiz nedeniyle aile büyüklerimizle, eşimiz dostumuzla oturamadığımız iftar sofralarını, bir dahaki Ramazan Ayı’nda çok daha büyük kalabalıklarla, bereketle hep birlikte kuracağız. Ve inşallah koronavirüsle savaşımızda muzaffer olarak, hep birlikte daha nice sevinçler yaşayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan-ı Şerif’in tüm dünyada hayırlara vesile olmasını diliyor, bu mübarek ayın tüm İslam Alemi’ne ve insanlığa huzur, barış ve afiyet getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.