Güreşte gururumuz KMTAL

Grekomen Stil İl Şampiyonası’nda Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi büyük bir başarı elde ederek İl Şampiyonu oldu
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam, Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ve Antrenör Ali Varol’u tebrik etti.
Konu ile ilişkin açıklama yapan Sağlam, “Okul sporları müsabakalarına hazırlığımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bursa’da Liselerarası Gençler İl Birinciliği Güreş Müsabakaları’nıda büyük bir başarıyla tamamlandık. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından, 24 Kasım 2015 tarihlerinde başlayan Gençler Kategorisi’nde organize edilen müsabakalara 39 okuldan toplam 160 sporcu katıldı. Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi’nde Serbest ve Grekoromen stillerde düzenlenen müsabakalar büyük çekişmelere sahne oldu. Minderde fırtınaların estiği müsabakalar kapsamında güreşçiler toplam 10 sıklette yarıştı. Sıkletlerinde dereceye giren 80 sporcudan 39’u Türkiye grup şampiyonalarında Bursa’yı temsil etmeye hak kazandı.
Güreş İl Şampiyonası’nda Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi büyük bir başarı elde ederek İl Şampiyonu oldu. Son yıllarda Güreş branşının ilçemizde kazandığı ivme meyvelerini vermeye başladı. Karacabey’imize bir ilki yaşatan öncelikle öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Okul idaresini, Beden Eğitimi Öğretmeni Sami Süer’i ve Güreş Antrenörümüz Ali Varol’u kutluyorum” dedi.
Güreş İl Şampiyonası sıralaması şu şekilde oluştu; 1. Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2. Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3. Has Asansör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4. İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.