Güncü, “Beyaz Liste”yi açıkladı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nda yarın yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olan Naci Güncü, birlikte çalışacağı arkadaşlarını kamuoyuyla paylaştı.
Seçimlere “Beyaz Liste” ile gireceklerini duyuran Güncü, “Tecrübe ve gençliği bir araya getirerek yeni projelerimizle göreve hazırız” dedi.
Naci Güncü önderliğinde KTSO Meclisine aday olan isimler ise şu şekilde sıralandı; Necmi Akkuş, Enver Kartal, Ömer Kazangil, İsmail Ülker, Gökhan Tüydeş, Feti Toprak, Fikri Sezer, Ertem İşcan, Sezgin Parlaklar, Güray Karakaşlar, Süleyman Yörür, Bülent Şen, Atalay Çetin, Ahmet Tuna, Engin Bezek, Ümit Vural, Ufuk Ünal, Erkan Öktem, Haluk Eriş, Mahmut Çayır ve Asım Ünen.
    KTSO Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ayhan Kutku'ya da başarı dileklerini yineleyen Güncü, seçimlerin sakin ve huzur içinde geçmesi dileğinde bulundu.
    Güncü, “Bu bir demokratik yarıştır. 12 Mayıs'tan itibaren her şey kaldığı yerden devam devam edecek ve KTSO'da her zaman olduğu gibi temel amaç üyelere ve Karacabey'e hizmet etmek olacaktır”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.