Gözler Mümin Tozan’da

CHP'deki sürpriz isim heyecan yarattı:

Karacabey Belediye Başkanlığı için seçim yarışına ilk kez bir adım önde girebilme potansiyeli yakalayan Cumhuriyet Halk Partisi, Mümin Tozan'dan gelecek habere odaklandı.

CHP'nin İlçe Başkanlığını ve Belediye Meclis üyeliğini başarıyla yürüten Gönül Avil'in aday adayı olmadığını açıklamasından sonra, gözler Karacabey'in sevilen ve saygın isimlerinden Yüksek Ziraat Mühendisi Mümin Tozan'a çevrildi.

İnsan odaklı hizmete susamış Karacabey'e ilaç olmaya hazırlandıklarını belirten CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, “Belediye başkanı aday adaylarımızın sayısındaki artış, heyecanımızı ve umutlarımızı arttırıyor. Aday adaylarımızın tümü çok değerli. Mümin Tozan'da bizim için çok değerli bir isim. Adayımız demokratik bir anlayışla Genel Merkezimiz tarafından belirlenecek. Hangi isim öne çıkarsa çıksın onunla birlikte omuz omuza olacağız ve el ele vererek yerel iktidarı kuracağız. Karacabey'in makus talihini değiştireceğiz. Dürüst ve üretken bir yönetim anlayışıyla halkı ayırım yapmadan kucaklayacağız. Adalet terazisi herkese eşit olacak. İşçiyi, memuru, çiftçiyi, köylüyü, esnafı, emekliyi mutlu edebilecek projelerimizle hazırız. Belediye başkanlığını kazanmaya ilk kez bu kadar yakınız. Yalandan ve talandan bıkan halk, sosyal demokrat bir belediye istediğini ilk kez bu kadar hissettiriyor. Bu kez başaracağız ve Karacabey'de nasıl belediyecilik yapılırmış, Türkiye'ye göstereceğiz” dedi.

CHP'de, Kemal Pehlivan, Yüksel Ceylan, Enver Kartal, İsmail Hakkı Taşer, Gönül Avil ve Ayhan Kutku'dan sonra belediye başkanlığı için Mümin Tozan'ın da isminin gündeme gelmiş olması, kamuoyunda büyük bir heyecan yarattı.

CHP tabanında ise “Bu kez olacak” sesleri yükselmeye başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.