Görüş ayrılığım yok!

Görüş ayrılığım yok!
Karacabey AK Parti Belediye Meclis Üyesi Taner Kahraman, “Haziran Ayı Meclis Toplantısı”nda görüşülen Canbalı Mahallesi, Çakıllıkuyu Mevkii 74 pafta, 351 ada, 24 ve 61 numaralı parsellerin çevre düzeni planında işaretlenen koşullara göre hazırlanmasıyla ilgili red oyu vermesine açıklık getirdi.
Kendisi dışında oy çokluğuyla kabul edilen konunun gereksiz tartışmalara neden olduğunu belirten Kahraman, ne Belediye Başkanı Ergün Koç, ne de meclis grubu üyeleriyle görüş ayrılığında olmadığına dikkat çekti.
Taner Kahraman sözlerini şöyle sürdürdü; “Bilindiği üzere, Meclis İmar Komisyonu olarak, bize havale edilen konu ve başvuruları incelemek, teknik ve yasal uygunluklarını kontrol etmek asli görevimizdir. Bahse konu imar uygulaması, meclisimiz tarafından komisyonumuza incelenmek üzere havale edildi.
Konuyu komisyondaki arkadaşlarımızla paylaşarak, yasal süre içinde karara bağlanması gerekliliği yönünde görüş bildirdim. Komisyon kararı ile meclis toplantısı arasındaki zaman süresinde teknik konulardaki eksikliklerin giderileceği tarafıma bildirilince, olumsuz kanaatim ortadan kalktı. Ancak, komisyondaki ret kararım dolayısıyla kendime tezat düşmemek amacıyla meclis toplantısında oyumu değiştirmedim.
Teknik konular halledildiğinde ilçemize kazandırılacak bir yatırımı engellemeyi doğru bulmadığımdan dolayı görüşüm olumludur. Başkanımız Ergün Koç’un da belirttiği üzere, Karacabey’de bulunan, yatırım planlayan tüm girişimcilere her türlü desteğe açığım. Bu hususlardan da anlaşılacağı üzere, ne Başkanımız Sayın Koç, ne de meclis grubu üyeleriyle aramızda bir görüş ayrılığı söz konusu değildir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.