Gönüllerin Başkanı Özenli’ye ve ekibine sevgi seli!

Başarılı ve özverili çalışmalarıyla ilçe halkının takdirini kazanan efsane başkan olarak tanınan Karacabey AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve ekibine veda programında övgü dolu sözler yağdı

AK Parti Karacabey İlçe Başkanlığı’nda geçtiğimiz hafta düzenlenen iki ayrı programda hüzün ve mutluluk bir arada yaşandı. İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde 3 dönemdir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini büyük başarılara imza atarak ve herkesin takdirini kazanarak tamamlayan Hamiyet Özenli için veda programı düzenlendi. Programda Özenli plaketle onurlandırılırken, ayrıca, İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Yelit Karakaşlar Yılmaz’ın da başkanlık görevi ile doğum günü kutlandı.

Bu kutlama programından bir sonra da AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Hamiyet Özenli başkanlığındaki İlçe Kadın Kolları yönetimiyle bir araya gelerek hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Anlamlı programda AK Parti İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri adına Yerel Yönetimler Başkanı Saniye Türer ile Mali ve İdari İşler Başkanı Gülşen Çetin, Hamiyet Özenli’ye çiçek ve hediye takdim ederken, yeni başkan Yelit Karakaşlar Yılmaz’a da çiçek sunarak, yeni görevini kutladı ve başarılar diledi.

Pasta kesiminin ardından Hamiyet Özenli ile yönetimi arasında duygusal anlar yaşanırken, gönüllerin başkanı Özenli’nin özverili, fedakâr ve başarılı çalışmalarıyla Karacabey’de ismini altın harflerle yazdırdığına vurgu yapıldı.   

Programlarda konuşan İlçe Başkanı İşcan, Hamiyet Özenli’nin AK Parti’de yıllar geçse dahi asla unutulmayacağını belirterek, “Bu partide görev almak insana hem dua, hem de itibar kazandırır. İlçemizde ve Bursa genelinde rol model olmuş bir Kadın Kolları Başkanı olan Sayın Hamiyet Özenli, görev süresi boyunca büyük işlere imza attı. Mücadelesi ve hizmet aşkıyla hepimize örnek oldu. Çok büyük fedakârlıklar gösterdi. Kendisi her türlü layığı ve övgüyü hak etmektedir. Hamiyet ablamızı hiçbir zaman gönlümüzden atamayız. Hepimizin ondan daha öğrenecek çok şeyi var. Yeni İlçe Kadın Kolları Başkanımızın da en büyük destekçisi yine Hamiyet Özenli olacaktır.

İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getiren Hamiyet Özenli’ye sabırla, kararlılıkla, fedakârlıkla, yüreğini koyarak, bizimle birlikte aynı yolda yürüdüğü için çok teşekkür ediyoruz. Onun partimize vermiş olduğu emeğin hakkı asla ödenmez. Gece gündüz demeden, davası için koşturan Hamiyet ablamızı yürekten kutluyorum. Bu dava uğruna saniyesini harcayan herkes bizim için çok değerlidir.

Ayrıca, Hamiyet Özenli’den almış olduğu hizmet bayrağını layıkı ile ileriye taşıyacağına inancımız tam olan yeni Kadın Kolları Başkanımız Yelit Karakaşlar Yılmaz ile ekibine de başarılar diliyorum. İlçe Teşkilatı olarak bizler her zaman yanlarında olacak ve çalışmalarında yardımcı olacağız. İnşallah Karacabey’imiz ve teşkilatımız bu kan değişimiyle daha da güçlenecek ve daha başarılı olacaktır. Bir olacağız, beraber olacağız, birlikte başaracağız. Yeni dönemimiz Karacabey’imize, teşkilatlarımıza ve partimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

“Partimizin sahadaki en büyük gücü siz kadınlarsınız”

Her hizmetin önünde ve öncüsü olan AK Kadınlar ile gurur duyduklarını dile getirerek İlçe Kadın Kolları yöneticilerine de teşekkürlerini ileten Başkan İşcan, “AK Kadınlar sizler siyasetin, AK Parti siyasetinin asli unsurusunuz, gururusunuz. Millete hizmet yönünde Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile gece gündüz demeden her zaman fedakârca beraber yürüdünüz. Kadın kollarına bu kadar önem veren başka bir lider yok. “Kadın Siyasetin Öznesidir” diyen tek lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sizler siyasete nezaket, muhabbet, zarafet getirdiniz. AK kadınlar sizlerle gurur duyuyoruz.

Hayatın her alanında başımızın tacı, en büyük zenginliğimizsiniz. Her kapıyı çaldınız ve bize en büyük desteği verdiniz. Yorulmadınız, yılmadınız, Cumhurbaşkanımızın arkasında gece gündüz demeden çalıştınız. Her seçimden alnımızın akıyla çıkmamızda en büyük güç sizlerdiniz. Zaferlerimizin mimarları sizlere hizmetleriniz için minnettarız.

Partimizin o kadar çalışkan kadınları var ki onlar bizim gizli kahramanlarımız.  Vatandaşın sorununu dinleyen, çözüm üreten güçlü bir kadın kollarımız vardı her daim. Bundan sonrada böyle olacak. Kadın kollarımız, çalışkan ve vefakâr yapısıyla her dönemde çok çalışmış ve teşkilatlarımızın en büyük destekçileri olmuşlardır. İnanıyorum ki bu durum yeni dönemde de sürecek ve Güçlü Türkiye yolundaki çabalarımıza kadınlarımız yine en büyük imzayı atacaktır.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan konuşmasının ardından efsane Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli’ye plaket ve çiçek takdim etti.

“Plaketi teşkilatım adına aldım”

AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan’ın kendisine takdim ettiği teşekkür plaketini, yönetimi ve mahalle başkanları adına aldığını vurgulayan Hamiyet Özenli, “Başarı ekip işidir. Her başarılı bir işin ardında mutlaka başarılı bir ekip vardır. Bu nedenle teşkilatımıza verilen bu teşekkür plaketinde emeği geçen Yönetim Kurulu Üyelerime ve Mahalle teşkilatlarıma teşekkür ediyorum. AK Parti Karacabey Kadın Kolları olarak inanç, azim ve ilk günkü aşk ile yürüdüğümüz bu yolda; tek gayemiz millet, tek gayemiz Karacabey, tek gayemiz kadınlarımız ve refah oldu. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize kattığı güç, inanç ve destekle çalıştık. “Çalınmadık kapı, girilmedik gönül” kalmayacak ilkesiyle her hanede gönüllere dokunduk. Biz bu yolda kederi dava ile zoru çalışkanlık ile karanlığı aydınlık ile çirkini kadın kalbinin güzelliği ile aştık ana olduk, kardeş olduk, eş olduk, arkadaş olduk ve ülkemiz için “Siyasetin öznesi” olduk.

Kuruluşundan itibaren AK Parti davasının bir neferi olmanın şereflerin en büyüğü olduğunu iliklerine kadar hisseden bir teşkilatçı olarak Kadın Kolları Başkanlığı görevinin ne kadar büyük onur olduğunu ifade edecek bir kelime bulmak inanın benim için çok zor… Bu kutlu yolda kaderi milletimizin kaderi ile bütünleşmiş olan, kurulduğu günden bugüne millete hizmet yolunda durmadan ilerleyen AK Partimizin bütün kademelerinde görev yapmak çok gurur verdi ancak Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapmak benim için değeri paha biçilmezdi. ‘Görev istenmez verilir’ düsturuna yürekten inanan ve bir görev tevdi edildiği vakit düşünmeden öne atılan bizler için asıl gaye, bu kutlu yürüyüşte bir nefer olabilmektir. Bu düşünce ile Karacabey teşkilatımızda her kademede birçok görevlerde bulundum ve 3 kez yaptığım ve büyük onur duyduğum Kadın Kolları Başkanlığı görevimden ayrılıyorum.

AK Parti benim için bir sevda, bir gaye, bir kutlu yol ve en önemlisi güzel dostluklar edindiğim bir dava hareketidir. AK Parti Kadın Kolları’nda görev almak, büyük bir özveri, fedakarlık ve çalışma azmi ister. Millete hizmet yolundaki göreviniz de yeri gelir aileniz, dostlarınız ikinci planda kalır.

AK Parti halka ve Hakk’a hizmet yoludur. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bu kutlu yürüyüşte bir nefer olmayı ve yine bu güzel dava için çalışmayı nasip ettiği için Rabbime hamd ediyorum. Bu büyük ailenin bir parçası olma onuru dahi tek başına çocuklarımıza bırakacağımız en büyük mirastır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Kadın siyasetin nesnesi değil, öznesidir’ şiarıyla yola çıktık. Liderimizin peşinden ‘Kutlu Yürüyüşü’müze inançla, azimle, ilk günkü gibi aynı kararlılıkla yürüdük. Kadına bu kadar özen gösteren ve her alanda yolunu açan Sayın Cumhurbaşkanıma çok teşekkür ediyorum. Bizlerin aklına gelir miydi ki bu kadar ilerleyebileceğimiz. Şu anda baktığımızda Türkiye’nin bu kadar güçlü olmasında kadınlarımızın emeği çok. Bizler ocağın üstündeki yemeğin altını kapatıp davasına yardım eden kadınlarız. Bizler çok büyük bir aileyiz. Böyle büyük bir aileyi bizlere sağlayan Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Göreve  geldiğimiz  günden  bu  yana  gönülden gelen desteklerle  yüklendiğimiz  bu  ağır  sorumluluğu,  eksiksiz  yerine   getirmenin  gayreti ve  “Siyasetin tek limanı ahlaktır” ilkesinden ayrılmadan bayrağı sürekli zirveye taşımanın çabası  içerisinde  olduk. Değerli İlçe Yöneticilerim ile birlikte görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeyi amaç edindik. Çıktığımız bu kutlu davada bir hizmet aşığı olarak vatanına ve ilçesine sevdalı olan Yönetim Kurulu Üyelerim ile çalışmaktan her zaman gurur duydum. Yılmadık, yorulmadık, yarın seçim varmış gibi hep çalıştık.  AK kadınlar olarak ilçemizde faaliyetlerimizi sürdürürken bizler gece, gündüz demeden ev ev, kapı kapı, girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmamak aşkı ile gönülleri kazanmaya çalıştık. Gittiğimiz her yerde yakın, uzak, genç, yaşlı, kadın, erkek demeden tüm mahallerimizde halkımızın rızasını alarak, gönülden gönüle köprüler kurduk. Hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde her daim hemşehrilerimizle omuz omuza olduk.  İhtiyaçlı vatandaşlarımızın, yaşlılarımızın, engellilerimizin, hastalarımızın, esnaflarımızın ve sorunu olan her insanımızın her zaman var gücümüzle yanında olmaya da devam ettik. Tüm teşkilat birimlerimizde olduğu gibi kadın kolları olarak üye sayımızı ciddi bir şekilde arttırdık. Başkanlık görevim boyunca girdiğimiz tüm seçimlerden ekibim ile birlikte alnımızın akıyla çıktık, hep kazandık. Bu seçimler de hiç öyle kolay kazanılacak zaferler değildi elbette ki. Çok çalıştık, çok çalıştık, çok çalıştık. Kuruluşundan beri onurla görev yaptığımız ilçe teşkilatımızda, Karacabey’imizin bütün mahallerinde ayak izlerimiz var… Şükürler olsun!

Karacabey’imizde ve Bursa’mızda güzel çalışmalara imza attık, örnek teşkil eden sosyal sorumluluk projelerimizle, özel günlerde yaptığımız etkinliklerimizle  AK Parti Kadın Kollarının her daim sesini duyurduk ve çok şükür ki ilçemizde yıllardır AK Belediyecilik bayrağı dalgalanmaya devam ediyor, etmeye de devam edecektir.

‘Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak için, milletimize, ilçemize daha fazla hizmet etmek için, kadınlarımızın derdine derman olmak için, mazlumun, ihtiyacı olanın, derdi olanın yanında olmak için daha yürüyecek çok yolumuz var!’ diyerek uyandık her sabaha… Her gece başımızı yastığa koyduğumuzda halka ve Hakk’a hizmet etmiş olmanın huzuruyla uyuduk.

Bugüne kadar birlikte çalıştığımız değerli vekillerimize, İl Başkanlarımıza ve yönetimlerine, İl Kadın Kolları Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, Kurucu İlçe Başkanımız Sn. Salih Bağış’a, önceki dönemlerdeki İlçe Başkanlarımız Sn. Halit Türkkan’a, Sn. Kadir Sevük’e, Sn. Adem Surguç’a, Sn. Mustafa Çelik’e, Sn. Murat Erol’a, İlçe Başkanım Sn. Ertem İşcan’a ve yönetimlerine, Belediye Başkanımız Sn. Ali Özkan’a, Belediye Meclis Üyelerimize canı gönülden teşekkür ederim.

Koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren bir siyasi anlayışın gölgesinde, çıktığımız bu yolda işimizden, aşımızdan, zamanımızdan fedakârlık yaparak benimle birlikte yol yürüyen Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Sn. Yasemin Uysal’a, Teşkilat Başkanımız Sn. Gülay Özer’e, önceki dönem Teşkilat ve şimdiki Ana Kademe Sosyal İşler Başkanımız Sn. Ayşe Köse’ye, Halkla İlişkiler Başkanımız Sn. Neriman Betus’a, Tanıtım ve Medya Başkanımız Sn. Gülay Cesur Özkök’e, Sosyal İşler Başkanımız Sn. Emine Hanedar Ergüneş’e, Ekonomik İşler Başkanımız Sn. Gülseven Ulga’ya, Yerel Yönetimler Başkanımız Sn. Saniye Türer’e, Seçim İşleri Başkanımız Sn. Neşe Yıldız’a, Mali ve İdari İşler Başkanımız Sn. Gülşen Çetin’e, İlçe Sekreterimiz Sn. Ayşe Ersoy’a, ARGE Sorumlumuz Sn. Halime Kankılıç’a, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn. Safinaz Semiz’e, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcımız Sn. Emine Orhan’a, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcımız Sn. Fatma Koyun’a, Sosyal İşler Başkan Yardımcımız Sn. Saniye Pınarlı’ya, Ekonomik İşler Başkan Yardımcımız Sn. Melek Tezol’a, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sn. Dürdane Filiz Özsu’ya, Seçim İşleri Başkan Yardımcımız Sn. Nazmiye Doğru’ya, Engelliler Komisyonu Başkanımız Sn. Yeşim Çeltik’e, mahalle başkanlarım ve yönetimlerine, partimizin emektarı Sn. Yaşar Uysal’a, teşkilatımın her kademesindeki üyelerimize, bütün dava arkadaşlarıma, her zaman yanımda olan aileme sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Var ise herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum.

Siyaset hayatımın en güzide yıllarını geçirdiğim, yüzlerce dava arkadaşı edindiğim ve en önemlisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bu kutlu yürüyüşte görev yaptığım AK Parti Karacabey İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevimi değerli kardeşim Yelit Karakaşlar Yılmaz’a devretmenin sevincini yaşıyorum. Biz büyük bir aileyiz, hep birlikte güçlü bir teşkilatız. İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olur. Milyonları aşan dünyanın en büyük kadın siyasi hareketinin gönül erleri olarak gönülden gönüle köprüler kurarak gönülleri fethetmek sevdasıyla yolumuza devam edeceğiz.

Bayrağı zamanı gelince bir başkasına devretmek, birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğidir.  Şimdi bu bayrağı daha da ileriye taşıyacağına inandığım değerli kardeşim Yelit Karakaşlar Yılmaz’a teslim etmenin onuru ve gururu içindeyim. Kendisine yeni görevinde başarı ve muvaffakiyetler diliyor, AK Parti bayrağının altında her daim olacağımı belirterek, herkesi Allah’a emanet ediyorum. Milletine hizmet yolunda git gide büyüyen bir sevdadır AK Parti… Durmak yok, yola devam…” diyerek sözlerini noktaladı.        

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini devralan Yelit Karakaşlar Yılmaz ise, “Gönüllerin Başkanı Hamiyet Özenli’den devraldığım bu hizmet bayrağını daha da ileri taşımak adına elimden geleni yapacağım. Benimle beraber yol yürüyecek arkadaşlarımla sahada aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi; kadının elinin ve zarafetinin değdiği her yerde çiçekler açar. İnşallah partimizde de bol bol çiçekler açacak ve güzellikler göreceğiz.

Genel Merkezimizin kararı ile partimizin en büyük gurur kaynağı olan kadın kolları başkanlığı yapacak olmanın heyecanı içerisindeyim. Öncelikle bana bu görevi tebliğ eden çok değerli Genel Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam hanımefendiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bana güvenen herkese teşekkür ederim. Üstlendiğimiz bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım, bu sadece görev değişikliği değil, büyük bir sorumluluktur. Yönetimim ile birlikte bu sorumluluğun bizlere vermiş olduğu hedefler doğrultusunda gecemizi gündüzümüze katacağız. Bu kutsal görevi devraldığım çok değerli ablam Hamiyet Özenli’ye bu zamana kadar vermiş olduğu emeklerinden ve onurlu mücadelesinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin ve yönetiminin tecrübe ve bilgileriyle bizlere tam destek vereceğine inanıyorum. Karacabey’imiz için, şehrimizin kadınları için, onların en iyi temsili için çalışmaya devam edeceğiz. Allah bizleri çıktığımız bu yolda mahcup etmesin. Birlik ve beraberliğimiz için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Birliğimiz daim olsun.” açıklamasında bulundu.

                Konuşmasının ardından Yelit Karakaşlar Yılmaz, Hamiyet Özenli’yi başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak çiçek takdim etti.

Törende son olarak ilçe yöneticileri Hamiyet Özenli ve ekibine övgü dolu sözlerle teşekkür ettiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.