Girişimcilik Kursu’na başvurular bugün son

Karacabey Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile ortaklaşa düzenlen “Girişimcilik Kursu” 8 Mart 2016 Salı günü başlıyor.
Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek eğitimlere 4 Mart 2016 Cuma günü (Bugün) mesai saati bitimine kadar başvuruda bulunulabileceği açıklandı.
8 Mart ile 21 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek kurslar sonunda Başarılı Kursiyerlere verilecek sertifikalarla ile yeni iş hayatlarına atılırken, 30 bin TL’ye kadar hibe ve 70 bin TL’ye kadar da kredi kullanma imkânına kavuştukları açıklanırken Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Modern ve Müreffeh Kent Karacabey’ hedefleri doğrultusunda gençlerin gelecekleri adına önemli yer tutan bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Özkan; “Gençlerimizin ve ev hanımlarımızın, iş ve meslek hayatına donanımlı olarak katılması adına, belediye olarak gereken her şeyi yapmayı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.
Kursiyerlerin kendi bilgisayarlarını getirmelerinin önemine vurgu yapılırken Karacabey Belediyesi ve KOSGEB yetkililerince açıklanan, Kursiyer Grup Listeleri ile alınacak dersler ve ders tarih ve saatlerinin www.karacabey.bel.tr adresinden ilan edileceği duyuruldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.